Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Berghagen visar upp lyckan – egna orden om nya flickvännen Minna

15 aug, 2022, 12:10 
Lasse Berghagen, Linn Berghagen Nilsson och Malin Berghagen

Kärleken flödar i familjen Berghagen.

Annons
Här är Lill-Babs döttrar – och alla barnbarnenBrand logo
Här är Lill-Babs döttrar – och alla barnbarnen

Det går bra på kärleksfronten för familjen Berghagen. Nyligen bestämde sig Malin Berghagen för att ta nästa steg i förhållandet med fästmannen Martin Charlton, 51, och flytta ihop.

För drygt en vecka sedan skrev hon om beslutet på sin blogg och att det kändes spännande, ljuvligt och läskigt att äntligen ta det stora steget med fästmannen.

”Två vuxna medelålders människor som ska flytta ihop fyra år efter att de träffades. Hahaha trodde jag var färdig med nya stora steg i livet men så var det alltså inte”, skrev Malin Berghagen.

Malin Berghagen och Martin Charlton
Malin Berghagen och Martin Charlton flyttade nyss ihop.

Kristin Kaspersens stöd

Men Malin Berghagen är långt ifrån ensam om att ha ett strålande kärleksliv i familjen. I samband med Pride-firandet avslöjade dottern Linn Berghagen Nilsson, 27, att hon hittat kärleken i Minna.

Annons

På Instagram delade paret med sig av en kyssbild, och mamma Malin Berghagen och moster Kristin Kaspersen var snabbt framme för att visa sitt stöd.

”Älskar dig”, skrev de.

Linns ord om relationen

Linn Berghagen Nilsson är barnbarn till Barbro ”Lill-Babs” Svensson och Lasse Berghagen. Artisten Tommy Nilsson är hennes pappa. Med andra ord kommer hon från en riktigt kändistät familj.

I ett meddelande till Hänt skriver hon att de varit ett par i fem månader och att familjen fått träffa Minna. Just nu svävar hon som på moln och berättar att relationen inte kunde vara bättre.

”Den är precis som Minna, helt jävla underbar”, skriver hon.

Foto: Instagram, TT

Annons