Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Besked om relationen mellan Zlatan och Helena – fortsatt isär

Besked om relationen mellan Zlatan och Helena – fortsatt isär

Zlatan och Helena tvingas vara isär även i framtiden.

Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena Seger
Slå på ljud

Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger är en sammansvetsad duo. När Zlatan är nere i Italien är det Helena som stannar kvar i Stockholm och sköter den så kallade marktjänsten med sönerna Maximilian och Vincent.

Och Zlatan kan nog bli kvar i Italien ett bra tag. På grund av sin relativt höga ålder får han bara ettårskontrakt av klubben Milan, men i den pågående säsongen har det varit tydligt att Zlatan är en grundbult i laguppställningen som de inte gärna vill vara utan.

Av allt att döma är det precis vad som kommer ske, efter att sporttidningen la Gazzetta dello Sport rapporterat att de har uppgifter om att Zlatan förlänger med Milan för ännu ett års spel.

Det innebär ännu ett år av pusslande för att få vardagen att gå ihop med Helena och familjen, men det är inget de inte övat på!

Zlatan Ibrahimovic har haft en makalös karriär som knappast är jämförbar med någon annan spelare i världen. Sportjournalisten Jonathan "Jaje" Larsson är ruskigt imponerad av Zlatans insatser, även så pass sent i karriären.

– Det är faktiskt helt osannolikt. Tittar man på Zlatans målsnitt så är det ett som en 20-åring skulle vara stolt över, och mannen är 40! Förra säsongen gjorde han femton mål på nitton ligamatcher, det är absolut världsklass. Kollar man nu, så har han ju spelat ganska få matcher på grund av sina skador, men han har ändå mäktat med tre mål på 193 spelade minuter. Det är ett mål var 64:e minut. Återigen, jag kan nästan inte betona detta nog: det är oerhört, oerhört bra, säger Jonathan.