Beskedet till Helena Seger efter vinsten med Milan: Zlatan kan flytta hem

Beskedet till Helena Seger efter vinsten med Milan: Zlatan kan flytta hem

Zlatan kan ha spelat sin sista match efter segern med Milan.

Därför är Helena Seger så hemlig!
0:58

Efter reklamen: Därför är Helena Seger så hemlig!

(0:58)

Slå på ljud

Zlatan Ibrahimovic, 40, kan ha spelat sin sista match på den stora fotbollsscenen.

I kväll tog Milan hem ligatiteln, efter en elva år lång väntan. Senast fotbollsklubben vann var 2011 och även då spelade Zlatan i laget.

Nu får han alltså än en gång vara med och lyfta pokalen. Vilken glädje! Men nu är framtiden för stjärnan oviss. I veckan väntas han lämna sitt stora besked – fortsätta eller lägga fotbollsskorna på hyllan?

Milan vinner segertiteln i Serie A

Zlatan inledde den avgörande matchen mot Sassuolo på bänken, vilket dessvärre är hur det sett under majoriteten av säsongens marcher.

Men i 72:e minuten blev han inbytt och möttes av publikens hejarop och stående ovationer.

Den eventuellt sista matchen för Zlatan kunde ha fått ett ultimat slut, men han snuvades på sitt mål som dömdes vara offside. Men de vann trots allt! Matchen slutade 3-0 till Milan som är årets mästare i Serie A.

Zlatans stora saknad efter barnen och Helena Seger

Eftersom Zlatan spelar i Milan bor han i Milano, medan partnern Helena Seger och sönerna Maximilian och Vincent bor i Stockholm. Beslutet tog dem för att ge barnen en normal skolgång, utan konstant resande som är en stor del av fotbollsvärlden.

– Den här tiden tar tid från min familj och det är ingen lätt sak. Om du har två ungar som gråter varje gång du lämnar dem så är det lite jobbigt. Jag är människa, även om jag är superman. Men vem är man utan fotbollen?, sa Zlatan till Fotbollskanalen i fjol.

Ja, nu kanske Zlatan måste ta reda på vem han faktiskt är utan fotbollen. Han har själv erkänt att kroppen börja säga ifrån – och under säsongen har han dragits med otaliga skador.

Framtiden för Zlatan efter fotbollen – återförenas med familjen

Det spekuleras i om Zlatan kommer ta över Mino Raiolas agentur. Han var Zlatans fotbollsagent och nära vän sedan 2003, men för några veckor sedan tog han sitt sista andetag efter en tids sjukdom.

Det spekuleras även i om Zlatan äntligen flyttar hem till familjen, och eventuellt börjar spela i Sverige. Oavsett lär det bli betydligt mer tid med Helena och sönerna, nu när säsongen är över!

Inom kort ger Zlatan sitt slutgiltiga besked om framtiden – vi väntar med spänningen!

Foto: TT