Beslutet efter 21 år tillsammans – David flyttar

15 mar, 2023, 13:39 

David Batra drar iväg – utan Anna Kinberg Batra den här gången.

Annons

Anna Kinberg Batra och David Batra är kanske vid första anblick ett av de mer omaka kändisparen, hon en seriös politiker och han en komiker. Vi får ibland små inblickar i deras liv i, inte minst i Davids program "Världens sämsta indier".

Här stoppas komikern efter fräcka kuppen mot kungaparet
Här stoppas komikern efter fräcka kuppen mot kungaparet

Där har han som projekt att följa sina indiska rötter och lära sig mer om kulturen, en kultur han inte är helt insatt i sedan tidigare, vilket titeln på programmet anspelar på.

David Batra reser bort utan Anna Kinberg Batra

I den tredje säsongen får tittarna följa nya upptåg när han ska försöka bevisa för sin familj att han faktiskt blivit en riktig indier, bland annat ska han starta en restaurang på landsbygden där det ska serveras lokala delikatesser.

I förra säsongen fick han besök av sin fru men det kommer inte ske i år. Anna har utsetts till landshövding i Stockholms län och istället väntar en flytt hemma i Stockholm, till det anrika Tessinska palatset i Gamla stan.

– Det känns spännande, säger David Batra till Expressen.

Det kommer innebära att de blir grannar med kungen och drottningen på kungliga slottet.

Annons

– Det kan man inte vara emot, och gamla stan är ju härligt, säger David Batra.

Paret har tidigare berättat hur det gick till när de träffades. David Batra och Anna Kinberg Batra inledde ett samtal som varade hela natten. Kanske hade samtalet pågått i en evighet om inte värden fått nog och kastat ut pratkvarnarna.

I en intervju med Svenska Dagbladet berättade komikern att han uppskattade den lite allvarligare Anna – och att hon i sin tur uppskattade den lite mer skämtsamma David. De gifte sig 2002 och har dottern Elvira tillsammans.

Annons