Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Beslutet efter pappa Lasses död – nu väljer Malin Berghagen att berätta

21 mar, 2024, 12:00 
Louise Wibergh Lenti
Malin Berghagens förlust av pappa Lasse gav henne nya insikter om sig själv. Nu väljer hon att ta nästa steg i livet.
Annons
Malin Berghagens stora ånger med Lill-Babs: ”Varför?!”Brand logo
Malin Berghagens stora ånger med Lill-Babs: ”Varför?!”

Malin Berghagen, 57, har en tung höst och vinter bakom sig efter förlusten av pappa Lasse Berghagen i oktober. Att förlora en förälder är alltid svårt och det blir såklart extra speciellt när den sorgen dessutom delas med ett helt land.

På sin blogg har Malin delat med sig av sina tankar och sitt sorgarbete både efter förlusten av pappa Lasse, men även förlusten av mamma Barbro "Lill-Babs" Svensson som gick bort våren 2018.

Malin Berghagen om sorgen: "Jag var rädd"

Under onsdagen dök det upp ett nytt inlägg på bloggen där Malin beskrev känslan av att ha förlorat bägge sina föräldrar och dessutom ha barn som numera är vuxna och lever sina egna liv.

Hon beskriver ett tillfälle när hon satt på en strand i Bali och tårarna inte verkade vilja ta slut. Visst, hon hade en extremt känslomässigt tung höst bakom sig men nu verkade det vara något annat.

Annons

"Jag var rädd för det utrymme jag nu hade möjlighet att fylla när nu mina föräldrar var borta och mina barn klarade sig själva. Jag kunde blomma ut i min full potential. Jag kunde välja full växel istället för fegåka. Och det skrämde mig!" skriver Malin.

Malin Berghagens stöttning från familjen

På stranden i Bali kom så insikten att det var dags för Malin att satsa på sig själv fullt ut.

"Jag sa till mig själv 'Malin vad din dröm än har varit så är det dags nu att kliva helt och fullt in i den. Ingen halvmesyr! Det får bära eller brista. Sluta fega!'" återberättar Malin på bloggen.

När hon kom hem satte hon fart direkt och nu är hon redo för en nystart för yogastället som hon startade hösten 2023.

Med stöd av sambon Martin Martin Charlton, 52, och döttrarna Love, 35, och Linn, 29, satsar hon nu helhjärtat.

"Nya bilder är tagna till hemsidan av begåvade dotter, tillika hemsida chef, Love och mina sociala medier är nu helt i min socialamedier geni till dotter Linns händer." skriver Malin.

I slutet av veckan öppnar Berghagen upp för bokningar till sommarens yoga-kurser och Y.O.G.A by Berghagen AB står redo för en spännande framtid.

Foto: TT

Annons