Bianca avslöjar relationen med Christian Bauer – på nya bilderna

bianca ingrosso christian bauer

Christian Bauer och Bianca Ingrosso har jobbat på sin relation den sista tiden!

Slå på ljud

Pernilla Wahlgren, 53, har självvalt levt som singel i flera år. Men sedan dök han upp – Christian Bauer fångade artistens hjärta. Och det verkar som att han charmat hela familjen Wahlgren/Ingrosso.

Christian är 55 år, bor i Åkersberga och jobbar som försäljningschef på Lewa. Dessutom är han modell vid sidan av jobbet.

Christian Bauer fångade Pernillas hjärta

Pernilla delade med sig av de glädjande nyheterna för några veckor sedan, men det var Bianca Ingrosso som var först på bollen. Hon avslöjade nyheten hennes mammas privatliv i podcasten "Ursäkta".

LÄS MER: Christian Bauers livsbeslut – han och Pernilla Wahlgren går olika vägar

”Det tog mig många år, men mitt hjärta är helt nu. Och jag hittade kärleken när jag trodde att jag inte behövde den. Men den kom. HAN kom. Och jag är så oerhört lycklig för det. Att jag kan ha fjärilar i magen, känna pirret och fälla tårar – men denna gång av lycka”, skriver Pernilla på Instagram.

Nu är Christian en självklar del av familjen, vilket gick att se klart och tydligt på Biancas videoblogg från midsommarafton som hon lagt ut på Youtube.

I vloggen väntar Bianca på sin mamma Pernilla som ska hämta upp henne för att åka ut till sommarstugan där de ska fira midsommar tillsammans med släkt och vänner.

”Jag har väntat på min mamma som är tre timmar sen så medan alla firar midsommarlunch så sitter jag och väntar på min mor, som varje midsommar.” säger Bianca i videon.

christian bauer pernilla wahlgren

Christian och Pernilla syns tillsammans i Biancas midsommarvlogg!

Bianca Ingrosso/Youtube

Vid matbordet sedan sitter hela gänget och sjunger sommarvisor med fantastiskt härlig stämning och Christian finns vid Pernillas sida och deltar entusiastiskt, redan en självklar del av familjen!

LÄS MER: Magdalena Forsberg avslöjar verkliga relationen med Claes Elfsberg

LÄS MER: Pernilla Wiberg flydde Sverige med miljonerna – nya livet med kärleken