Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bianca Ingrosso avslöjar nya detaljer om separationen: "Kommer dö ensam"

23 okt, 2023, 09:30 
Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso gräver fram nya detaljer om svåra uppbrottet.

Annons

Bianca Ingrossos uppbrott från Phillipe Cohen blev något av en följetong. Bianca har talat öppet om hjärtekrossen och sina svårigheter att gå vidare. I senaste avsnittet av talkshowen är det just uppbrott som diskuteras, i ett samtal som blir både öppet och sårbart.

En av gästerna i avsnittet är nämligen Jonas Gardell. Komikern och författaren som i somras meddelade att han och maken Mark Levengood skulle gå skilda vägar.

Här är Bianca Ingrossos nya lyxvåning – se filmen!Brand logo
Här är Bianca Ingrossos nya lyxvåning – se filmen!

Bianca Ingrosso gräver fram detaljer om uppbrottet

De hade då varit tillsammans i 36 år. Känsligt ämne, men Bianca vågar sig ändå ställa frågor kring hur Jonas ser på saken med lite distans. Hon lirkar fram nya avslöjande detaljer om kändisarnas uppbrott.

Annons
Bianca Ingrosso
Bianca gillar att prata känslor!

– Vad har förändrats mest i ditt liv sedan separationen? frågar Bianca.

JONAS: – Alltså, jag trodde ju aldrig att den skulle komma. Det var en stor överraskning för mig.

Bianca Ingrosso om kärlekssorgen

Samtalet tar en mörk vändning när Jonas beskriver hur han föll in i svårmod när separationen var ett faktum.

— Jag upplevde inte längre att jag hade någon framtid. För varje bild av framtiden hade jag haft Mark. Ända sedan jag var 22 år gammal. Vi var bara barn när vi blev ihop. Om jag tidigare hade haft framtiden som en rak linje, så såg jag nu inte ens första kröken. Och det var läskigt. Först tänkte jag: "Fan, jag kommer att åldras och dö ensam. Katterna kommer att hinna äta på mig innan de hittar mig". Men nu har jag börjat tänka att jag ska ta emot detta som ett nytt äventyr, säger Jonas.

Annons

BIANCA: – Nyfikenheten växer lite i dig?

JONAS: – Ja, ja!

Jonas säger att hans nya tankesätt går ut på att han ska acceptera separationen, och den livsförändring som medföljer, som ett slags nåd.

– Att jag inte vet vad som ska hända, men jag ska vara i nuet och jag ska ta emot vad som än händer, säger han i programmet.

Annons