Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bianca Ingrosso avslöjar: Tuffa sanningen om avhoppet i Wahlgrens värld

19 jun, 2022, 15:00 
AvIndra Nordemar

Nu berättar Bianca Ingrosso sanningen om varför hon valde att ta ett steg tillbaka från Wahlgrens värld.

Annons
TV: Se Biancas panik inför Christian Bauer – Pernillas reaktion på beteendetBrand logo
TV: Se Biancas panik inför Christian Bauer – Pernillas reaktion på beteendet

Bianca Ingrosso, 27, har många bollar i luften som influencer och grundare av sminkmärket CAIA, samtidigt som hon dyker upp i rutan titt som tätt.

I över tio års tid var Bianca en av huvudpersonerna i realityserien Wahlgrens värld – programmet som är en av anledningarna till att hon i dag har nått sådana enorma framgångar.

Men i fjol meddelade hon plötsligt att hon tackar för sig. Men orsaken var något otydlig. I podcasten Inga beiga morsor avslöjar nu Bianca vad som egentligen hände.

Bianca Ingrossos nya talkshow av Fredrik Skavlan

I flera år axlade Bianca rollen som jurymedlem i TV4:s Talang, men valde att avsluta kontraktet efter fjolårets säsong. Hon har också en youtube-kanal med drygt 400 000 prenumeranter, där hon cirka två gånger i veckan ger sina följare en inblick i sitt liv med en ny video.

Annons

Ja, med andra ord är det svårt att missa Bianca i och med alla hennes framträdanden i olika kanaler.

Nyligen blev det även känt att hon får sin alldeles egna talkshow i höst –namngiven efter henne själv och producerad av Fredrik Skavlans produktionsbolag.

"Jag har så länge jag kan minnas lekt talkshow hemma i flickrummet och sedan dess drömt om att en dag få leda min egen. Det är en barndomsdröm som går i uppfyllelse", har Bianca berättat i ett pressmeddelande.

Verkliga anledningen till avhoppet i Wahlgrens värld

Med alla åtaganden som hon tar sig an är det inte så konstigt att hon behöver lägga vissa projekt åt sidan för att ge plats till nya. Men att hon hoppade av Wahlgrens värld hade inte enbart med tidsbrist att göra, vilket tidigare verkade vara anledningen.

– Jag klarar inte av att vara ett vandrande nyhetsankare. Jag tappar mig själv och min personlighet. Min personlighet är mer för andra än för mig själv, säger Bianca i podden "Inga beiga morsor" och fortsätter:

Annons

– Jag kan inte filmas varje dag, mitt hem blev en studio. Jag har inte hunnit tagit tag i mina ätstörningar, jag har tappat mig själv.

Foto: TT, Discovery plus

Annons