Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bianca Ingrosso bekräftar kärlekslyckan utomlands – går inte längre att dölja

22 jun, 2023, 15:00 

Bianca Ingrosso berättar nu om kärlekslivet.

Annons

Bianca Ingrosso tycks aldrig dra i bromsen. I stället gasar infleuncern och entreprenören på med sminkmärke, talkshow, coverlåt och en dokumentärserie om sitt liv.

Samtidigt har det senaste året kantats av stora förändringar. Förra sommaren gjorde hon och Phillipe Cohen slut, efter att ha haft ett av-och-på-förhållande i åtta år.

Här är Bianca Ingrossos nya lyxvåning – se filmen!Brand logo
Här är Bianca Ingrossos nya lyxvåning – se filmen!

Den här gången tycks det vara för alltid. Bianca Ingrosso har flera gånger sagt att hon njuter av livet som singel, befinner sig på en bra plats i livet och inte är speciellt intresserad av att blicka tillbaka.

Annons
Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso
Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso tycks ha gjort slut för gott.

Bianca Ingrossos lycka

Nyligen bekräftade Bianca även att kärlekslivet går som på räls. Då menade hon inte kärleksliv som i att hon hittat någon ny, utan kärleksliv som kärlek till livet.

– Jag bara är så pirrig, alltså konstant. Jag somnade sju imorse för jag kunde inte sova på hela natten. Vaknade klockan åtta och jag är absolut inte trött för jag är så pirrig och kär i mitt liv och liksom överallt och ingenstans i allting.

Biancas ord utomlands

Däremot finns det en person som fångat Bianca Ingrossos intresse lite extra. Den här gången handlar det inte om Phillipe Cohen, även om det den senaste tiden ryktats om att de återfunnit varandra.

Annons

När norska Se och Hör i veckan fick en pratstund med Bianca på röda mattan, i samband med Elle-galan, var hon snabb med att dementera att hon och Phillipe var ihop igen.

– Nej! Nej! Vi är bara vänner. Det där är över, svarade Bianca Ingrosso och fortsatte att ligga lågt när följdfrågor om kärlekslivet började ställas.

– Det är hemligt. Men jag har det bra.

Bianca Ingrosso på norska Elle-galan
Bianca Ingrosso fick frågor om sitt kärleksliv när hon dök upp på norska Elle-galans röda matta.

Foto: TT

Annons