Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bianca Ingrosso bekräftar nya relationen – setts tillsammans hela sommaren

29 aug, 2023, 09:00 

Bianca Ingrosso väljer nu att kommentera relationen.

Annons

Bianca Ingrosso har senaste tiden levt loppan som singel. Efter uppbrottet från Phillipe Cohen, som hon hade ett av-och-på-förhållande med i flera år, har hon också pratat varmt om livet utan partner.

Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företagBrand logo
Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företag

Samtidigt hade Bianca och Phillipe långtgående planer på att flytta ihop, så när de gjorde slut för nionde gången var det inte utan känslor och en insikt om att planerna behövde tänkas om.

– Jag har inte vloggat på typ två månader, det senaste ni såg, då mådde jag skit, alltså skit skit skit, men nu är jag en helt ny person. Bibbi är singel, så jävla roligt, och jag har typ aldrig mått så här bra, sa Bianca på sin youtubekanal.

Annons
Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso
Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso gjorde slut för ungefär ett år sedan.

Bianca Ingrosso om nya relationen

Men frågan är om Bianca Ingrosso inte hittat kärleken igen. Under sommaren har hon setts tillsammans med tidigare hockeystjärnan Patrick Cehlin, något som bäddat för nya romansrykten.

Tillsammans har de besökt partyön Ibiza, njutit av den gassande medelhavsvärmen, befunnit sig på discodunkande dansgolv och Bianca har till och med gett Patrick epitetet ”Ibiza Boy”.

– Han är fantastisk, han och hans kompis och hela deras gäng är underbar energi, sa Bianca Ingrosso när hon nyligen gästade podcasten ”Vad Fan Hände?”.

Bianca Ingrosso och Patrick Cehlin
Bianca Ingrosso och Patrick Cehlin har umgåtts intensivt hela sommaren.

Kommenterar nu relationen

Men frågan är om det inte är mer än bara en vänskap. När Bianca Ingrosso dök upp på Kristallens röda matta fick hon frågor om den nya relationen och sa då så här om ”Ibiza Boy”:

Annons

– Nej men det går bra. Han är otrolig, vi ses, alltså han är en jättenära vän till mig. Hela hans gäng är underbart, vi har haft en fantastisk sommar, vi är jättebra vänner, säger hon till Aftonbladet och svarar sen på frågan om det är mer än vänskap:

– Gud vad svårt det här är, när man varit singel så här länge och ska svara på sådana här frågor. Men det vet man ju aldrig, han är otrolig, en fantastisk människa.

Patrick Cehlin
Patrick Cehlin.

Foto: TT/Instagram

Annons