Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bianca Ingrosso bekräftar till slut – efter alla kärleksrykten

19 jan, 2024, 14:00 
Louise Wibergh Lenti

Bianca Ingrosso delar med sig av sin relationsstatus till sina följare på Instagram.

Annons
Pernillas värsta minne med Bianca – berättar om skräcken: ”Asarg”Brand logo
Pernillas värsta minne med Bianca – berättar om skräcken: ”Asarg”

Ryktena har varit många och intresset stort angående entreprenören Bianca Ingrossos kärleksliv.

Nu väljer hon till slut att tala klarspråk om hur det ligger till.

Bianca Ingrosso: "Livet är på fucking topp!"

Det var i augusti 2022 som det slutgiltiga beskedet kom. Efter nästan 10 år fram och tillbaka stod det klart att Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen avslutat sin relation en gång för alla.

Nu väntade ett en ny fas i livet för Bianca med fokus på vänner, jobb och sitt eget välmående. På sin Youtube-kanal vittnade hon om att uppbrottet med Phillipe varit förlösande och att hon nu var nykär i livet.

– Jag har ju absolut varit ute varje dag, inte för att dricka eller så utan för att jag måste dansa varje dag. Jag startar liksom varje morgon här med musik och dansar. Alltså livet är på fucking topp! säger Bianca i en av sina videos.

Annons

Hon beskriver det som att det finns ett konstant pirr runtomkring och i henne och hon omger sig bara med härlig energi.

Året som följde har kantats av mer fest och firande av livet. Bianca har rensat ut det gamla och välkomnat det nya, vilket även inkluderat att byta ut hela sin underklädesgarderob för att vara redo för nya bekantskaper.

Rykten började spridas

Under höstens avsnitt av Wahlgrens värld kom så den stora nyheten.

– Jag är nykär i livet. Det finns ju absolut någon speciell i mitt liv som jag tycker väldigt mycket om. Och det är ju väldigt kul för jag trodde ju att jag aldrig skulle bli kär igen. Jag trodde att jag aldrig skulle komma över Phillipe, säger Bianca i avsnittet.

Hon beskriver vidare om hur pirret vuxit sig till oanade volymer.

Annons

– Jag har aldrig varit såhär pirrig. Jag får cringe på mig själv, usch. Alla bara: ”Tyst Bianca, vi förstår att du har träffat någon”, säger hon och skrattar.

Vid senare tillfällen har hon synts tillsammans med den före detta hockeyspelaren Patrick Cehlin. Vid Kristallengalan i augusti 2023 fick hon frågan av Aftonbladet om Patrick var mer än en vän.

– Det vet man inte! Vad svårt det är när man är singel och ska börja svara på sådana här frågor igen. Men han är otrolig, fantastisk människa verkligen. Så får vi se vad som händer, we don’t know, sa hon då.

Biancas erkännande

Nu har det gått dryga fem månader sedan Biancas uttalande vid Kristallengalan och vi har inte fått se några spår av Patrick, eller något annat kärleksintresse, på varesig Instagram, Tiktok eller Youtube.

Hennes följare har pusslat ihop ett och ett och frågorna har trillat in en efter en. Under torsdagen kom till slut ett rakt besked från Bianca.

Under en frågestund på Biancas Instastory får hennes följare ge henne påståenden som hon ska svara på. En av följarna skriver då påståendet "Du träffar inte längre någon" varpå Bianca svarar "Very very single".

Bianca Ingrosso, frågestund på Instagram story, erkänner singel
Bianca är enligt sig själv väldigt väldigt singel!

Foto: TT / Instagram

Annons