Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bianca Ingrosso bryter tystnaden om nya utseendet: Har lagt sig under kniven

10 okt, 2022, 18:00 
Indra Nordemar

Nu berättar Bianca Ingrosso om sin operation.

Annons
Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företagBrand logo
Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företag

Frågetecknen har varit många kring Bianca Ingrosso på sistone. Nyligen gick hon ut med att hon och ex-pojkvännen Phillipe Cohen gått i sär för nionde gången, efter ett av- och på förhållande i närmare tio år.

Många har undrat vad det beror på, och hon menar själv att de helt enkelt inte är "någon bra match". Men det finns en fråga som fansen ställt om och om igen, och som hon duckat gång på gång.

Men nu berättar hon för första gången: Hon har opererat sig.

Bianca Ingrosso berättar om nya ingreppet

Det är i en ny video på Youtube som entreprenören och influencern nu väljer att dela med sig.

– Ja, jag har gjort mina bröst. Det har ingenting att göra med att jag vill vara oärlig mot er, eller någonting. Jag har bara inte känt att min ärlighet kan landa tryggt i er famn vilket kan åka tillbaka på mig och landa fel, säger hon och syftar på att hon ofta möts av en hatstorm.

Bianca Ingrosso avslöjar bröstförstoringen i sin nya video på Youtube.

Anledningen till bröstförstoringen menar hon är för att hon tidigare hade större bröst. Men när hon medverkade i Let´s Dance 2016 blev de mindre på grund av viktnedgång.

– Jag hade mycket större bröst innan, ska ni veta. Jag är uppvuxen med enorma pattisar, jag älskade mina gamla pattisar. Jag hade D-kupa fram tills jag var 20, säger hon i videon och fortsätter:

Annons

– Sen var jag med i Let's dance, rasade i vikt för att jag hoppade loss tio timmar om dagen, vilket gjorde att mina tuttar helt försvann.

"Väldigt nöjd"

Hennes bröst blev aldrig sig lika vilket hon poängterar att hon inte haft några problem med. Men efter drygt sex års tänkande bestämde hon sig ändå i våras för att lägga sig under kniven – ett beslut som var helt hennes eget.

Hon understryker att ett sånt beslut är helt upp till var och en – men att hon själv är supernöjd med resultatet.

– Jag hade verkligen inte problem med det, men jag kände inte igen min kropp utan mina stora tuttar som jag alltid haft, avslutar Bianca.

Foto: TT

Annons