Bianca Ingrosso erkänner – genomgår kris: "Allt går åt helvete"

Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso har det mycket tufft.

Utåt sett verkar allt gå som smort för Bianca Ingrosso. Hennes talkshow, "Bianca", får goda vitsord från både tittare och kritiker. Hennes affärsimperium drar in miljonbelopp varje år och allting verkar flyta på, obehindrat.

Men sanningen är mer komplex än så.

Här är Bianca Ingrossos nya lyxvåning – se filmen!
0:54

Efter reklamen: Här är Bianca Ingrossos nya lyxvåning – se filmen!

(0:54)

Slå på ljud

Bianca Ingrosso i plötslig kris

Anna Brolin beter sig märkligt på gatan – väcker oro

I en trailer för senaste Wahlgrens värld får vi se en väldigt skör Bianca bli kärleksfullt konfronterad av mamma, Pernilla Wahlgren.

– Hur är det? frågar Pernilla, med märkbar oro i rösten.

Åt helvete, men det går bra. Allt går åt helvete, svarar Bianca.

Mer kontext än så får vi inte – och vi får vänta till kvällen för att få besked om exakt vad det är som plågar Bianca.

Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso plågas av svår prestationsångest.

"Har väldigt mycket prestationsångest"

När 28-åringen gjorde en intervju med Aftonbladet lät hon i alla fall jublande glad över framgångarna som talkshowen rönt.

– Det är så kul! Men det är jätteläskigt att varje vecka utmana sig på det sättet. Att vara programledare är ett artisteri och jag valde ju att inte hålla på med musik. Jag klarar inte den utmaningen. Att då varje vecka göra det här… Jag har väldigt mycket prestationsångest innan, men jag får bara tänka att vi leker. Det är en lek och gästerna är viktigare än min prestation, säger Bianca i intervjun.

Melinda visar upp babylyckan – bara två månader efter dotterns nedkomst!

– Men jag är äckligt trygg framför kameran och framför publiken och att prata med folk. Men det är ändå ett helt program som vi gör live on tape och det är ett jättestort ansvar. Jag kan aldrig stanna upp och det gäller att ställa rätt frågor som både jag vill ställa, men som också redaktionen och publiken vill ha. Det vet ju ni, det är inte bara att ställa frågor. Så det är klart att jag får prestationsångest innan. Men när jag väl går och sätter mig i den där stolen så blir jag trygg och lugn.