Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Bianca Ingrosso erkänner skönhetsingreppet – efter anklagelserna

13 apr, 2023, 05:00 

Bianca Ingrosso berättar nu.

Annons

HBianca Ingrosso har varit i hetluften den senaste veckan. Det hela handlar om att hon anklagas för att ha gjort en skönhetsoperation, som ska ha lyft hennes ögonbryn.

Det dementerar Bianca in i det sista – men hon erkänner ett annat planerat ingrepp.

Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företagBrand logo
Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företag

Bianca Ingrosso anklagas för att ha skönhetsopererat sig

Karusellen började när Bianca Ingrosso gjorde som hon så ofta gör, publicerade en bild på sig själv. Men flera följare hakade upp sig på hennes ögonbryn, och konfronterade Bianca, då de menade att hon såg opererad ut.

Bianca själv fick nog och valde att öppet svara på kritiken, där hon slog ned alla anklagelser om att hon ska ha "höjt" sina ögonbryn på något vis.

Annons

"Måste bara klargöra då detta sägs vareeeeeenda dag. Jag har ett naturligt lyft vid mina bryn, ärvt av min far :) Av botox åker de ner och jag ser arg ut" Skrev hon i sitt svar, i ett försök att tysta all kritik.

Trots att Bianca väljer att förneka ingreppen, finns det flera som starkt menar på att det inte stämmer. Hon skriver däremot att hon gjort botox där förr, men inte längre, och att det kan vara en anledning till att hon ser annorlunda ut.

Bianca Ingrosso erkänner det planerade skönhetsingreppet

De elaka påhoppen i Bianca Ingrossos kommentarsfält har inte bara runnit av henne. På Instagram laddar hon upp en Instagram-story, ett par dagar efter stormen. Där är det tydligt att hatet tär på henne.

Annons

"Satt imorse och försökte reflektera om mina bryn haha. Fick liksom extra mycket komplex för dem nu tack vare er haha. Vet att jag alltid försöker sminka ”ned” dem då jag redan har komplex för de är böjda uppåt och inte så mjuka. Ser att det jämförs med bilder från när jag var typ 20… Jag ser självklart annorlunda ut nu för jag är snart 30 liksoooom." Inleder hon inlägget.

Hon avslutar med att erkänna att hon faktiskt planerat att göra ett liknande ingrepp däremot, men att det är hennes ensak.

"Sen hade jag gjort botox i pannan (vilket jag liksom t.o.m. ska) så har det väl inget med er att göra."

Foto: TT

Annons