Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Bianca Ingrosso erkänner – tvingas säga sanningen efter stora utseendeförändringen

27 apr, 2023, 08:00 
Bianca Ingrosso
Många har noterat att Bianca Ingrossos utseende förändrats – nu säger hon sanningen.
Annons

Bianca Ingrosso är en av Sveriges mest omdiskuterade personer. Är det inte hennes okonventionella programledarstil i egna talkshowen Bianca som nagelfars, så är det hennes utseende som människor hakar upp sig på.

Nu har stjärnans ändalykt hamnat i fokus. På sina sociala medier har Bianca upprepade gånger fått frågan om hon "gjort rumpan" – alltså om hon har utfört kosmetiska ändringar på sina ända med hjälp av kirurgkniv.

Här är Bianca Ingrossos nya lyxvåning – se filmen!Brand logo
Här är Bianca Ingrossos nya lyxvåning – se filmen!

Bianca Ingrosso säger sanningen – efter anklagelserna

Nu väljer Bianca själv att adressera frågan och säga sanningen.

Bianca Ingrosso
Bianca var en självklart gäst på Elle-galan!

Hon gör det i ett klipp som sajten Bloggbevakning klippt ut och publicerat. Så här förklarar Bianca förändringen som så många noterat.

Annons

– Jag bygger muskler som en galning, främst på armar, framsida lår och rumpa. Så nej, jag har inte gjort min röv, jag har bara tränat, säger Bianca.

Det här är långtifrån första gången som Bianca fått kliva fram och säga sitt om spekulationer kring hennes utseende. Tidigare i år fick hon höra att hon måste ha genomgått en skönhetsoperation, eftersom vissa tyckte att hennes ögonbryn plötsligt flyttats upp i hennes ansikte.

"Måste bara klargöra då detta sägs vareeeeeenda dag. Jag har ett naturligt lyft vid mina bryn, ärvt av min far :) Av botox åker de ner och jag ser arg ut", skrev Bianca då.

Vid det här tillfället passade Bianca på att ryta ifrån till alla nyfikna kritiker.

"Satt imorse och försökte reflektera om mina bryn haha. Fick liksom extra mycket komplex för dem nu tack vare er haha. Vet att jag alltid försöker sminka ”ned” dem då jag redan har komplex för de är böjda uppåt och inte så mjuka. Ser att det jämförs med bilder från när jag var typ 20… Jag ser självklart annorlunda ut nu för jag är snart 30 liksoooom", skrev hon.

"Sen hade jag gjort botox i pannan (vilket jag liksom t.o.m. ska) så har det väl inget med er att göra."

Annons