Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Bianca Ingrosso går tillbaka efter uppbrottet – har förändrats: "Min"

18 feb, 2023, 22:20 

Bianca Ingrosso kommer med ett riktigt glädjebesked. Nu väljer hon att tala öppet om lyckan.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Bianca Ingrosso har många strängar på sin lyra. Hon är entreprenör och influencer, och har miljonpublik som följer hennes varje steg.

I fjol bevisade hon även att hon är en riktig fena framför kameran, och gjorde storartad succé med den egna talkshowen Bianca. Nu har hon ett riktigt glädjebesked på ämnet!

Här är Bianca Ingrossos nya lyxvåning – se filmen!Brand logo
Här är Bianca Ingrossos nya lyxvåning – se filmen!

Bianca Ingrosso lämnar succén – egna orden om beslutet

Det var nog inte många som tvekade på att Bianca Ingrosso skulle ta Sverige med storm när hon intog rutan. Hon är ju minst sagt kameravan. Teamet bakom Wahlgrens värld har följt henne sedan 2016, och vi har fått se Bianca gå igenom hjärtekross, glädjetårar och skaffa sig en riktig raketkarriär.

Men allt det goda har ett slut. 2021 meddelade en vemodig Bianca att det är dags att gå vidare. Hon kommer inte längre vara med i familjens reality.

Annons

– Ibland måste man prioritera i livet och mitt fokus behövde läggas mer på Caia och ett nytt roligt projekt som kommer nästa höst, skrev hon på Instagram.

Projektet i fråga var alltså talkshowen Bianca. Under hela hösten sändes programmet på fredag och lördagar, och det blev tittarsuccé. Faktum är att det blev den den bästa helgpremiären för Kanal 5 på 15 år, enligt kanalen.

Bianca Ingrosso i talkshowen Bianca
Sverige har fått en ny programledar-stjärna!

Bianca Ingrosso om nya säsongen av talkshowen

Programmet lämnade rutan efter en framgångsrik premiärsäsong, och Bianca "bröt upp" med programmet på okänd tid. Men redan i sista avsnittet avslöjade hon att en ny säsong är bekräftad.

Sedan dess har det varit tyst om talkshowen – tills nu, Bianca går tillbaka till rutinerna den 12:e mars! I ett pressmeddelande kommer ny information om den nya säsongen, och en hel del kommer förändras. Det kanske mest påtagliga är att det går från att sändas på fredagar och lördagar till söndagar.

Men Bianca hintar om en uppfräschning på fler plan när hon sätter ord på lyckan:

- Jag är så taggad på en ny säsong av min alldeles egna talkshow! Kommande säsong kommer vara ännu större, modigare och roligare - en maxad 2.0-version med extra allt, helt enkelt, säger hon.

Foto: TT

Annons