Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bianca Ingrosso i tårar – efter läkarens chockerande ord

13 maj, 2022, 14:00 
AvSimon Holm Stålhand
Bianca Ingrosso
Bianca Ingrossos tuffa besked.

Ibland blir smärtorna så stora för Bianca Ingrosso. Så pass stor att hon nu har sökt hjälp...

Annons
TV: Se Biancas panik inför Christian Bauer – Pernillas reaktion på beteendetBrand logo
TV: Se Biancas panik inför Christian Bauer – Pernillas reaktion på beteendet

Bianca Ingrosso, 27, är en välkänd person inom media. Hon har massvis med strängar på sin lyra med bland annat sin medverkan i Wahlgrens värld och sedan en stor följarskara på sociala medier. Nu har hon dessutom nu också startat smyckesföretaget AniJewels.

"Jag är så jävla trött"

Men i privatlivet är det desto tuffare. Bianca lider av stora smärtor i sin mage.

– Jag är så jävla trött på att ha enorma smärtor i hela magen varje dag. Senaste månaderna har jag haft dagliga problem men senaste veckorna är det som att mina tarmar ska explodera. Har så ont på morgnarna att jag knappt kan stå rakt, känns som jag ska spy och måste stanna upp för att andas igenom smärtorna. Jag har försökt att utesluta all typ av kost för IBS, gluten & laktos men inget hjälper. Undrar om det är stressmage kanske?

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso har fått ett tufft besked från läkaren.

I samma video på Instagram berättade en känslosam Bianca Ingrosso att hon hade sådana smärtor att hon till slut började gråta inför sina följare.

Annons

– Jag gråter liksom nu på min promenad för jag har så ont. Konstant hård i magen, konstant uppsvullen, konstanta smärtor, känner mig proppmätt hela dagen från morgon till kväll.

Läkarens svar till Bianca

I sin senaste vlogg på Youtube, som är publicerad 10 maj berättar Bianca Ingrosso att hon slutligen valt att söka läkarhjälp för smärtorna.

– Jag har skickat mitt blod nu. Jag ska göra en full-on genomgång på mina tarmar och min mage, historiskt i min familj om det är några ärftliga sjukdomar som jag har genetik till, vad jag har brist på och så vidare så det ska bli intressant att få tillbaka de provsvaren.

Bianca berättar också att hon har fått ett svar från sin läkare.

– Han har sagt att: ”Jag kan inte förstå hur du har levt med de här problemen men nu fattar jag när du säger att du får sjukt ont i magen ibland”.

Annons