Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen syns tillsammans igen – nu bekräftar hon lyckan

15 feb, 2023, 13:30 

Bianca Ingrosso syns med ex-pojkvännen igen. Nu reder hon ut relationen!

Annons

Efter ett långt förhållande gick Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen i somras skilda vägar. Det var nionde gången gillt, och ska man tro Bianca är det denna gång för gott.

Nu har ex-paret setts tillsammans igen, sex månader efter uppbrottet. Därför väljer Bianca Ingrosso och bekräfta lyckan – så är relationen idag!

Här är Bianca Ingrossos nya lyxvåning – se filmen!
Här är Bianca Ingrossos nya lyxvåning – se filmen!

Följarnas misstankar om Biancas relation med exet Phillipe

Bianca och Phillipes kärlekssaga tar avstamp långt bak i tiden. Deras vägar nåddes för första gången när de bara var tonåringar, men det var först senare som det slog gnistor.

Recept.se Nyhetsbrev

Efter en utekväll på innekorgen Café Opera gick paret hem tillsammans, och resten är som man säger, historia. Deras romans var lång, och vi fick följa med Bianca på både de fina stunderna och de jobbigare. I Wahlgrens värld fick vi både se det förälskade paret, och en hjärtekrossad Bianca.

Annons

Men i somras började det knaka igen. Fansen började ana ugglor i mossen när de inte längre syntes tillsammans på sociala medier, och Bianca firade midsommarafton utan sin respektive.

Och visst var analysen korrekt:

– Bibbi är singel. Så jävla roligt, konstaterade hon i en vlogg.

Bianca Ingrosso bekräftar lyckan med Phillipe Cohen

Efter uppbrottet har Bianca menat att relationen exen sinsemellan är god. Det har även synts utåt, om än lite sparsamt. Bianca beställde till exempel mat från Phillipes restaurang, och för ett litet tag sedan syntes han kommentera hennes live-sändning på Instagram.

Men nu är bevisen tydligare än någonsin. I en vlogg på stjärnans Youtube-kanal berättar hon att hon och Phillipe stött på varandra ute på krogen. Det var alltså flera som såg ex-paret tillsammans ute, men det är inte frågan om en återförening.

Det är med stor lycka Bianca bekräftar att de faktiskt är bra vänner nu, trots deras tidvis stormiga relation.

Annons

– Jag var så himla glad av att se honom. Vi sa hej och kramades och pratade som vänner, och det känns så fint och moget att äntligen kunna göra det utan att göra en scen, säger hon bland annat.

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen
Nu är paret vänner. Här syntes de tillsammans på gala 2017.

Foto: TT

Annons