Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bianca Ingrosso om kärleken: Erkännandet skapar skriverier utomlands

01 feb, 2023, 15:00 
Bianca Ingrosso

Bianca Ingrossos bekännelse om känslostormen lämnar ingen oberörd. Här är beskedet om kärleken till utländska magasinet!

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Bianca Ingrosso är en av de profiler som låtit folket ta del av det som kan upplevas som det allra svåraste och personliga. Influencern har sedan flera år tillbaka varit transparent om sin psykiska ohälsa och hjärtesorg.

Genom realityprogrammet "Wahlgrens Värld" har vi fått följa med en stundtals skärad Bianca och sett hennes känslosammanbrott på nära håll.

Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företagBrand logo
Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företag

Det är svårt att inte bli illa berörd under en känslosam sekvens i Wahlgrens värld. Bianca är omringad av familjen på en semester i Thailand när hon erkänner att hjärtesorgen är alldeles för påtaglig.

— Jag är väldigt bra på att gräva ner mig i min depression och låta jobbiga tankar ta över, Jag vet inte hur man tar sig upp. Jag är skitdålig på det, säger Bianca i den ärliga scenen och fortsätter:

Annons

— Jag låter mitt hjärta ta över allting... Att var här och borta från alla vänner är jättejobbigt egentligen. Det är bara på grund av allt som händer med Phillipe...

Sedan Bianca Ingrosso var 21 år har vi fått följa med under turerna med ex–pojkvännen Phillipe Cohen. Paret var tillsammans i åtta år innan de bekräftade att de inte längre skulle vara ihop, och Bianca blev singel.

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso är hjärtekrossad på semestern i Thailand.

Bianca Ingrosso om sitt öppna förhållningssätt till följarna

Under 2021 skrev den amerikanska affärstidningen Forbes om den svenska influencerns framgångar.

Forbes berättar om framgångssagan som är Bianca Ingrosso – hur hon lyckats lägga upp sitt företagande, den enorma framgången i och utanför Sverige och det öppna förhållningssättet till följarna.

Annons

"Jag har en mycket nära och direkt relation med mina följare. Inte bara har de sett mig växa upp på TV, men jag har också delat mina mest personliga och tuffa stunder direkt till dem via YouTube och Instagram. "

Hon fortsätter:

"Allt ifrån hjärtesorg till positiva framgångar. Å andra sidan har mina följare hjälpt mig så mycket genom sina egna historier. Jag har varit öppen om min ätstörning tidigare, och då har följarna varit min anledning att ta mig ur de kämpigaste perioderna"

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso är känd för sin ärlighet gentemot följarna.

Foto: TT/YouTube

Annons