Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bianca Ingrosso öppnar upp om kroniska sjukdomen – obehagliga riskerna

12 mar, 2024, 19:30 
Vendela Lönnqvist
Youtube, TT
Bianca berättar om den ovanliga sjukdomen.
Annons

Bianca Ingrosso har inte ens hunnit fylla 30 år och kunde för bara några år sedan titulera sig som ekonomiskt oberoende tack vare miljonaffären med riskkapitalbolaget Verdane.

Därför flyttade Oliver Ingrosso hemifrån – som 16-åringBrand logo
Därför flyttade Oliver Ingrosso hemifrån – som 16-åring

Bianca Ingrosso om sitt "livs största misstag"

Det är dock en affär hon ångrar, vilket hon uttrycker i HBO-dokumentären "Imperiet Bianca".

– Vi skulle aldrig ha sålt Caia om ni frågar mig, och jag ville inte det, sa hon och kallade det för hennes "livs största misstag".

Att Bianca berättade om misstaget att sälja Caia var inte första gången hon varit öppen och ärlig med sina känslor, uppförsbackar och mående.

Bianca Ingrosso om ADHD-diagnosen

I ett avsnitt av "Wahlgren värld" från 2022 fick tittarna ta del av Biancas resa från att nyligen ha upptäckt att hon kan ha ADHD, en funktionsnedsättning som innebär att man bland annat har svårt att koncentrera sig.

Annons

– Du kan ha svårt att koncentrera dig, det är stökigt runtom kring dig, ahh det är ju jag! Eller om du inte känner dig motiverad att göra en uppgift, 100 procent jag. Du har svårt både att börja och slutföra uppgifter, jag kan absolut inte göra sådant. Du har svårt att sova och kanske vänder på dygnet, jajamensan! Du har svårt att kontrollera ditt humör, säger Bianca i avsnittet.

"Hög grad av ADHD"

Men efter avsnittet har Bianca inte varit särskilt öppen med sin eventuella diagnos, fram tills dess att en följare frågade influencern hur det går med utredningen.

”Jag har hög grad av ADHD och möter min läkare imorgon för sista mötet och ska då få börja testa på medicin", svarar Bianca i en frågestund på Instagram.

Annons

Hennes ADHD är dock inte den enda sjukdomen som Bianca diagnostiserats med.

Bianca Ingrossos okända diagnos

Det är när hon tar en halstablett under en intervju med Malin Norlander som Bianca förklarar varför hon behöver dem:

– Nej det är ingen ätstörnings-grej! Jag har något som heter Sjögrens syndrom.

Sjögrens syndrom är kronisk och definieras av att den drabbade blir mycket torr i ögon och mun. I värsta fall kan du också ha ont i lederna och till och med drabbas av besvär med njurarna såsom njurinflammation eller njursten.

Annons