Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bianca Ingrosso sökte upp exet Phillipe Cohens nya flört: "En liten psycho-period"

13 nov, 2022, 15:00 

Bianca Ingrosso har tidigare berättat om sin svartsjuka period.

Annons
Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företagBrand logo
Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företag

I somras berättade Bianca Ingrosso, 27, att hon och pojkvännen Phillipe Cohen, 28, valt att gå skilda vägar.

Bianca och Phillipe har varit ett par sedan tonåren och gjort slut några gånger för att sedan alltid hitta tillbaka till varandra.

Men nu har det alltså gått snart ett halvår sedan de gjorde slut och Bianca har berättat att hon är lyckligare än någonsin.

Bianca Ingrosso om svartsjukan: "En liten psycho-period"

I en intervju med Expressen 2018 öppnade Bianca upp om svartsjukan hon känt under relationen när hon blivit dumpad av Phillipe.

– Jag hade en liten psycho-period när jag blev lite dumpad. Ibland när man går i genom ett break up kanske man inte alltid gör saker som man tänker med hjärnan först, utan man beter sig lite pinsamt. Men jag kan skratta åt det nu, sa hon då till tidningen.

Annons
Phillipe och Bianca hade svårt att släppa varandra i många år.

Bianca avslöjade även att hon skapat ett fejkat Instagram-konto för att kunna hålla koll på och även ta kontakt med tjejerna som exet träffade.

– Jag skrev och frågade hur de kände Phillipe. För jag var så rädd att han skulle gå vidare och träffa någon annan. Jag märkte där vilket sjukt kontrollfreak jag var. Det är jag inte nu längre, men jag var det.

Bianca Ingrossos stora lycka – efter uppbrottet

Idag är Bianca dock på ett helt annan plats. Både privatlivet och karriären går som på räls och hon har flera gånger delat med sig av lyckan i sociala medier.

”Jag ska faktiskt vara helt ärlig och säga att jag inte varit så här lycklig på väldigt många år. Jag har sånt jävla pirr för mitt liv”, skrev hon nyligen på Instagram.

Vi är så glada för Biancas skull!

Det strålar verkligen om Bianca!
Annons