Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bianca Ingrosso tvingas plötsligt lämna: "På grund av privata familjeskäl"

04 dec, 2023, 16:30 
Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso tvingas lämna – och pekar på "familjeskäl".
Annons

Bianca Ingrosso är en upptagen kvinna. Inte nog med att hon har en egen talkshow i Kanal 5 – hon är också en entreprenör av Guds nåde.

I fjol drog hennes företag in en vinst på 60 miljoner kronor, visade siffror från Bolagsverket. Hennes senaste stora projekt är smyckesmärket Ani Jewels, som hon startade tillsammans med vännen Lovisa Worge.

Pernillas värsta minne med Bianca – berättar om skräcken: ”Asarg”Brand logo
Pernillas värsta minne med Bianca – berättar om skräcken: ”Asarg”

Bianca Ingrosso måste lämna – refererar till "privata skäl"

Bianca och Lovisa arrangerade en pop-up-butik i Stockholm – alltså en affär som håller öppet under en kortare period i en tillfällig lokal. Influencerduon var själva på plats för att välkomna kunderna, och dela ut gratis gåvor till första 100 kunderna.

Annons

– Vi är medvetna om de utmaningar som kan uppstå med sådana erbjudanden. Säkerheten och köhanteringen har därför planerats noggrant. Extra personal kommer att finnas på plats för att hantera folkmängden och säkerställa en smidig och säker upplevelse, säger Ani Jewels vd Tomaj Sangchi till techsajten Breakit.

– Julklapparna till de första 100 kunderna som handlar på lördagen och söndagen är en liten gest av tacksamhet från vår sida. Det är inte en större gåva, så vi vill inte att det ska ta fokus från allt annat spännande vi erbjuder.

Bianca Ingrosso vill: "Krama"

Bianca och Lovisa var också där. Den förstnämnda var dock tvungen att lämna i förtid, meddelade hon på Instagram.

"Iiiiiiiiiih idag öppnar vi upp. Herregud det är såååå fint och mysigt i lokalen också. Julstämning deluxe. Artillerigatan 12, 10-17.00. Pga av privata familjeskäl så måste jag gå 12.00 så kom gärna i tid så jag hinner krama om er", skriver Bianca.

Biancas familj har ju i år blivit utökad med en liten pojke. Brorsan Oliver Ingrosso har fått sonen Kalí med flickvännen Zoe-Fay Brown.

"Du vet det inte än men du förde oss alla närmare. Vet du att att att… faster älskar älskar älskar dig", skriver Bianca till en bild där hon håller i lille Kalí.

Annons