Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bianca Ingrosso visar upp nya relationen – här är allt vi vet!

21 maj, 2024, 13:00 
Victoria Morand
Nu bryter hon tystnaden om en relation som gått lite under radarn.
Annons
Dåliga stämningen efter orden – Bianca Ingrosso: ”Men snälla”Brand logo
Dåliga stämningen efter orden – Bianca Ingrosso: ”Men snälla”

Sedan några år tillbaka har Bianca Ingrosso, 29, alltid maxat sin semestrar. Hennes resor går alltid dit där eliten är som till exempel Palma de Mallorca, Ibiza och Mykonos.

Förra året var det alltså Palma och Ibiza som stod på agendan och där umgicks hon med två killar – som nu blivit mycket uppmärksammade.

Pontus Lundahl/TT

Hemliga mannen avslöjas

Under förra semestern kopplades Bianca då ihop med det före detta hockeyproffset Patrick Cehlin, 32, och hans kompis Oliver Kylington, 27, som också är hockeyproffs.

Annons

Rykten började snart florera kring om det fanns en liten flört mellan Patrick och Bianca.

Men nu bekräftar Bianca att relationen med Patrick har mynnat ut i en vänskap för livet och att även Oliver blivit en värdefull person för Bianca.

Bianca visar sin uppskattning.Instagram/biancaingrosso

Bianca Ingrosso: "Tack för att du kom in i mitt liv förra året"

Den okända mannen som Bianca tillägnar ett par ord till är alltså Oliver Kylington. Deras nära relation har gått lite under radarn och är närmre vänner än vad vi trott!

Annons

"Grattis på födelsedagen till den snällaste själen där ute. Tack för att du kom in i mitt liv förra året!!!", skrev Bianca på sin Instagram-story och hänvisade till ett inlägg från förra sommaren på Oliver.

Under hösten har Bianca dessutom varit på plats i USA och kollat på NHL-matcher. Men om Oliver har spelat när Bianca varit där är högst oklart, eftersom han varit borta under en längre period av privata skäl.

I en intervju med Hockey News fick Oliver frågan om relationen till Bianca men valde att avfärda ryktena snabbt.

Annons

– Jag kommer inte svara på någonting utan jag tror ni har fiskat upp vad vi har lagt ut på sociala medier. Så ni får gissa er till det ni får se. Men jag har faktiskt inga kommentarer på det, svarade Oliver på reporterns fråga.

Vi tycker det är fint att Bianca funnit en ny vän i livet iallafall!

Bild: TT

Annons