Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Bianca Ingrossos familjelycka – mamma Pernilla kan inte sluta le!

12 jun, 2024, 05:30 
Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso ler från öra till öra tillsammans med hela sin familj – när barnlyckan är total!
Annons
Här är Bianca Ingrossos nya lyxvåning – se filmen!Brand logo
Här är Bianca Ingrossos nya lyxvåning – se filmen!

Släkten Wahlgren/Ingrosso är en kändistät skara med skådespelare, artister och kända influencers – för att nämna några titlar som finns inom familjen.

Och släkten står också varandra oerhört nära. Det har vi sett både i Wahlgrens värld, hört i intervjuer, och sett på de olika familjemedlemmarnas sociala medie-konton.

Här överöser de regelbundet varandra med kärlek. Och så är även fallet nu, när Pernilla Wahlgren, 56, visar upp dottern Bianca Ingrossos, 29, totala barnlycka!

Annons

Biancas lycka över nya tillskottet

Bianca gick från att vara en tonåring vi såg i mamma Pernillas program Wahlgrens värld till en framgångsrik entreprenör som i dag är ekonomiskt oberoende.

En resa vi fått följa på Biancas Instagramkonto med 1,4 miljoner följare och här får vi utöver 29-åringens arbetsbestyr också se familjelycka.

Inte minst efter att familjens tillskott i form av lille Kalí som är Oliver Ingrossos, 34, och Zoe-Fay Browns, 30, första barn och Biancas första brorson.

Han är en liten pojke som förgyller familjen Wahlgren/Ingrossos liv varje dag och redan gjort stort avtryck i släkten:

"Du vet det inte än men du förde oss alla närmare. Vet du att att att… faster älskar älskar älskar dig", har Bianca bland annat skrivit om Kalí.

Bianca Ingrossos enorma lycka

Och nu får vi se lyckan Bianca upplever med Kalí i första hand. Biancas kusin Linn Wahlgren har tagit studenten vilket såklart innebär att hela familjen firat stort, även Kalí.

Annons

I ett videoklipp som Pernilla publicerat får vi se hur Bianca och den lilla pojken verkligen tyr sig till varandra och båda ler stort när de busar och stojar.

Ja, lyckan är verkligen total!

Bianca Ingrosso håller i sin brorson Kalí
Bianca Ingrosso och Kalí har en underbar relation! Foto:Instagram/pernillawahlgren

Foto: TT, Instagram

Annons