Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bianca ingrossos barnbesked - erkänner oron med Phillipe

20 jun, 2022, 11:00 UPPDATERAD 20 jun, 2022, 11:43
Bianca Ingrosso erkänner oro kring att skaffa barn med Philipe Cohen.
Foto: TT, Instagram

Bianca Ingrossos kärlekshistoria med Phillipe Cohen har haft sina toppar och dalar som vi flera gånger fått ta del av. Att sätta barn till världen är ett stort ansvar och när Bianca får frågan om att skaffa barn med Phillipe uppkommer en del funderingar hos henne.

Annons
Biancas rädsla med pojkvännen: ”Missförstår”Brand logo
Biancas rädsla med pojkvännen: ”Missförstår”

Pernilla Wahlgrens dotter Bianca Ingrosso träffade pojkvännen Phillipe Cohen för flera år sedan och kärlek uppstod. De har varit tillsammans från och till i åtta år nu och barnfrågan har tagits upp flertal gånger i det uppskattade realityprogrammet "Wahlgrens värld".

Mamma Pernilla har tidigare uttryckt att hon längtar efter att barnen ska skaffa egna barn. Kanske är det efter att Pernilla umgåtts med pojkvännen Christian Bauers barnbarn som den folkkära artisten fått mersmak efter egna barnbarn.

– När man är där med ett litet barn känner man ”när ska mina barn avla?”, säger hon i podden Wahlgren & Wistam, något som Hänt uppmärksammat tidigare.

Det är många med Pernilla som drömmer om barnbarn en dag. Om och när Bianca skaffar barn vet vi inget om ännu - däremot har vi fått veta att det finns några hinder i vägen när det gäller att skaffa barn med pojkvännen Phillipe Cohen.

Annons

Bianca Ingrosso: "Åker inte in till akuten om jag inte är påväg att dö"

Bianca har i podcasten "Inga beiga morsor" med vännen Melina Criborn och Ellinor Löfgren berättat att hon ser några skiljaktigheter mellan henne och Phillipe när det gäller barn.

– Phillipe är världens största hypokondriker. Så han är ju en sån som kommer vara lite jobbig att ha barn med, säger Bianca i podden.

Bianca tillägger att hon inte har lika mycket bekymmer när det gäller att känna efter tänkbara sjukdomssymptom. Hon säger att det ska gå långt - faktiskt ända fram till livsfara, innan hon uppsöker akutvård.

– Om de får huvudvärk så kommer han bara ”åh herregud, vi måste åka in”, och jag åker inte in till akuten om jag inte håller på att dö.

Vi hoppas att kombinationen av hypokondrikern Phillipe och den härdade Bianca ska komma att bli ett vinnande koncept. Vi är säkra på att paret kommer hantera livets- och de tänkbara barnens upp- och nergångar med bravur.

Foto: TT, Instagram

Annons