Bianca Ingrossos beslut med nya lägenheten – efter uppbrottet från Phillipe Cohen

21 aug, 2022, 17:00 

Bianca Ingrosso har tagit ett nytt beslut gällande den nya lägenheten.

Annons
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin

Det var under hösten 2021 som Bianca Ingrosso, 27, avslöjade att hon köpte sin drömlägenhet på Östermalm i centrala Stockholm.

Influencern har avslöjat att lägenheten är hela 300 kvadratmeter stor och kostade över 40 miljoner kronor.

– Jag är ju väldigt stolt över att jag köpt mig mitt familjehem och jag ser det som en otrolig investering, har hon tidigare sagt i en Youtube-video.

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har gjort slut

27-åringen var tydlig med att hon köpt lägenheten själv, men att tanken var att hon och pojkvännen Phillipe Cohen, 27, skulle bo där tillsammans.

"Jag vill bo där för resten av mitt liv och uppfostra våra barn där", har hon tidigare skrivit på Instagram.

Men nu har saker och ting tagit en vändning. Tidigare i veckan avslöjade Bianca nämligen att hon och Phillipe har gått skilda vägar.

I veckan bekräftade Bianca på Instagram att hon är singel.

Biancas nya beslut med lägenheten

Bianca har tidigare förklarat på Instagram att det kommer ta några månader tills hon kan flytta in i den nya lägenheten, då den ska renoveras.

Annons

Under de senaste veckorna har hon dessutom lånat ut sitt framtida hem till mamma Pernilla Wahlgren, 55, som väntar på att renoveringen av det nya huset på Lidingö ska bli klart. Något som Pernilla är väldigt glad och tacksam för:

"Kände att då jag & @oliveringrosso blir kvar här i Biancas stora våning ett tag till, i väntan på våra respektive lägenhetsrenoveringar & husbygge , så var vi värda en riktig matplats…!", skriver Pernilla på Instagram och fortsätter:

"Tack @biancaingrosso för att vi får bo här i din vackra våning i väntan på din egen renovering…"

Bianca har alltså beslutat sig för att skjuta på renoveringen, så att familjen ska kunna bo i lägenheten så länge det behövs. Så fint och omtänksamt!

Annons