Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bianca Ingrossos bild på Pernilla får alla att tappa hakan – kan inte tro sina ögon

28 maj, 2023, 19:00 

Följarna reagerar direkt efter Bianca Ingrossos nya bild på Pernilla Wahlgren.

Annons

Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren delar många likheter. De har båda synts i programmet ”Wahlgrens värld” och tycks dessutom båda ha en kalender fullproppad med diverse projekt.

Här är Bianca Ingrossos nya lyxvåning – se filmen!Brand logo
Här är Bianca Ingrossos nya lyxvåning – se filmen!

Trots alla uppdrag så ser de ofta till att prioritera varandra, ta sig tid som mor och dotter, och på Instagram visar de bland annat upp när de beger sig och besöker olika restauranger i Stockholm.

Ja, att Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso verkligen verkar trivs i varandras sällskap är inget nytt för alla hundratusentals följare som tar del av deras hektiska liv på sociala medier.

Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso
Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso trivs i varandras sällskap.

Bianca Ingrossos fina ord till Pernilla

Därför är det så klart väldigt naturligt för Bianca Ingrosso att hylla sin mamma på mors dag. I ett långt inlägg på Instagram skriver hon kärleksfullt om personen som betyder allra mest i hennes liv.

Annons

”Min förebild i ALLT. Hon som får mig att dö av skratt. Hon som lär mig att livet ska vara KUL att leva för annars får det vara. Hon som får mig att känna mig så vacker inifrån och ut. Hon som är så ofantligt galet snäll att man bara vill nypa hennes söta små kinder. Hon som skrattar absolut HÖGST åt sina egna Göteborgs skämt. Hon som aldrig klagar fast hon jobbar mest”, skriver Bianca Ingrosso och fortsätter:

”Hon som njuter till max. Hon som vänder allt till tacksamhet. Hon som är det starkaste jag vet. Min egna Pippi Långstrump.Jag kan försöka att bli hälften så bra som du är men det går inte. Jag tänker på en ängel men allt jag ser är dig.Vet du att att att att….. JAG ÄLSKAR DIG”.

Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso
Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso har ofta roligt ihop.

Följarnas chock: ”Herregud”

I kommentarsfältet är det många som blivit berörda av Biancas fina ord. Men det är också många som har noterat bilderna som följer med inlägget, hur lika Pernilla och Bianca faktiskt är.

Annons

”Herregud trodde de var du. Så lika”, skriver en person.

”Så vackert och så vackert lika ni är”, skriver en annan.

”Fint. Första bilden, så lik du är din mamma”, skriver en tredje.

Foto: TT/Instagram

Annons