Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bianca Ingrossos diss mot Pernilla Wahlgren – dök inte upp

21 jan, 2023, 23:00 
https://image.svenskdam.se/image-8677472?imageId=8677472&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=67.31&x=0&y=10.58
Indra Nordemar

Bianca Ingrosso dök inte upp på sin mammas stora kväll.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företagBrand logo
Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företag

Bianca Ingrosso är Sveriges kanske kändaste person. I tio års tid var hon huvudperson i Wahlgrens värld, i flera år satt hon i Talang-juryn, hon är en av landets största influencers och hon har byggt upp ett miljardföretag.

Biancas succéer går inte att förneka. Och drivet verkar ligga i generna. Även för Pernilla Wahlgren fortsätter karriären att gå spikrakt uppåt.

Pernilla och Bianca hyllar och stöttar förstås varandra i allt de gör och i alla deras respektive framgångar. Ja oftast i alla fall. För när Pernilla nyligen stod på den stora scenen lös Bianca med sin frånvaro.

Pernilla Wahlgren nya jobb – efter "Hybrisen"

Pernilla följs i princip dagligen av Wahlgrens värld-teamet och har gjort det i hela tolv säsonger. Snacka om att vara kameravan. Men när kamerorna stängs av är det på scen som Pernilla står.

Annons

Nyligen avslutade hon sin show "Hybris" som hon åkt landet runt och framför i två år. Men den sagan är nu slut – och Pernilla har i stället hoppat på Peter Pan-tåget.

Ensemblen har förberett och övat hela hösten, och på torsdagen var det äntligen dags för den stora premiären av Peter Pan - allt går åt helvete.

Bianca Ingrosso väljer bort Pernilla Wahlgren

Bland publiken på Cirkus satt många svenska kändisar, så som Jenny och Niklas Strömstedt, Henrik Schyffert, Henrik Alsterdal – och många fler.

Självfallet var även Pernillas numera fästman Christian Bauer på plats, som även fyllde år samma dag. Mamma Christina Schollin och pappa Hans Wahlgren missade däremot premiären, då Christina brutit benet.

Men barnen då? Nej de syntes inte till. Varken Oliver, Benjamin, Theo eller Bianca dök upp på någon bild från kvällen.

Kanske var några av de där – men Bianca valde däremot bort Pernillas premiär. På Instagram publicerade hon nämligen en flertal matbilder samtidigt som Pernilla framförde sin roll som Tingeling i Peter Pan.

Foto: TT

Annons