Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Bianca Ingrossos flytt till lyxvåningen stoppas – nya beskedet

Bianca Ingrossos flytt till lyxvåningen stoppas – nya beskedet

Det verkar inte bli någon flytt för Bianca Ingrosso inom den närmsta tiden...
Här är Sveriges 5 rikaste!
0:35

Efter reklamen: Här är Sveriges 5 rikaste!

(0:35)

Slå på ljud

Ingen har väl missat att Bianca Ingrosso köpt en ny lägenhet. En lyxvåning på 300 kvadratmeter belägen mitt på Östermalm i centrala Stockholm.

Enligt henne själv är den "helt otrolig" med den "perfekta planlösningen". Men trots det ska hon flytta kök, totalrenovera badrum, måla om, slipa golv och mycket mer.

Tanken var att renoveringen skulle ta drygt ett år efter köpet i våras, men nu meddelar hon att det inte blir som planerat.

Bianca Ingrosso uppbrott med Phillipe efter mångmiljonköpet

Bianca bor redan i en lyxig lägenhet på Östermalm som hon betalade tio miljoner kronor för – innan den totalrenoverades. Vad slutsumman blev är okänt, men det är troligtvis småpengar jämfört med vad hon i slutändan kommer ha spenderat på den nya lyan.

På sin Youtube-kanal har hon avslöjat att den innan renovering kostat "betydligt mer än 40 miljoner kronor".

– Det är här jag liksom kan skaffa barn, uppfostra dem. Alltså jag vill bo där i typ 20 år framöver, har Bianca sagt i en vlogg.

Ja, tanken var hon skulle flytta till sitt nya hemma tillsammans med Phillipe Cohen. Men nyligen bekräftade hon att relationen tagit slut, igen. Nu blir det alltså varken flytt med Phillipe eller någon flytt för henne själv inom den närmsta tiden.

Biancas nya besked om lyxvåningen: "Inte på länge"

På Instagram meddelar Bianca att renoveringen skjuts upp ytterligare.

”Åh förresten! Jag hade ett väldigt trevligt möte idag angående renoveringen av min lägenhet. Renoveringen skjuts upp hehe så jag flyttar inte på länge. Men jag är fortfarande så taggad.”, skriver hon.

Anledningen delar hon inte med sig av. Men kanske är det för hennes familj för nuvarande är bosatta i den nya våningen medan deras respektive hem renoveras.

Det är minst sagt en flytt- och renoveringskarusell för hela familjen Wahlgren/Ingrosso! Förhoppningsvis blir det ordning på deras hem snart.

Skärmdump: Instagram / biancaingrosso

Foto: TT