Bianca Ingrossos glädjebesked efter uppbrottet: "Kärlek vid första ögonkastet"

22 feb, 2023, 20:57 

Nu delar Bianca Ingrosso med sig av de fantastiska nyheterna!

Annons
Här är Bianca Ingrossos nya lyxvåning – se filmen!
Här är Bianca Ingrossos nya lyxvåning – se filmen!

Det var i somras som Bianca Ingrosso, 28, berättade att hon och Phillipe Cohen, 28, valt att gå skilda vägar – efter många år tillsammans.

Influencern har flera gånger berättat att hon fortfarande känner en enorm kärlek och respekt för expojkvännen, men att detta var helt rätt beslut för dem.

Sedan dess har Bianca fokuserat 100 procent på karriären, som minst sagt går som på räls! 28-åringen är aktiv i flera framgångsrika bolag och har över en miljon följare på sina sociala medier.

Recept.se Nyhetsbrev
Intervju med Bianca Ingrosso.
Bianca Ingrosso är en av Sveriges mest framgångsrika influencers och företagare.

Bianca Ingrossos glädjebesked efter uppbrottet: "Kärlek vid första ögonkastet"

2018 grundade Bianca, som då var 23 år gammal, sminkföretaget Caia tillsammans med managern Vanessa Lindblad och skönhetsveteranerna Jesper Matsch och Mikael Snabb.

Annons

Sminkmärket blev snabbt en stor succé och är idag värderat till över en miljard kronor, vilket bland annat Breakit rapporterat om.

På onsdagen rapporterar Breakit att Bianca och Vanessa har gått in som investerare i ett nytt bolag – nämligen inredningsbolaget Tinted, vars affärsidé är tidlös design och en investering i en lågkonjunktur.

Bolaget grundades förra våren av Karin Westas Norlander och Monika Mellin, som båda har erfarenhet från modevärlden.

– När jag träffade Karin och Monika för första gången så var det kärlek vid första ögonkastet. Karin och Monika har en visuell känsla för form, språk, branding och produkt som tilltalar mig, säger Vanessa Lindblad i en kommentar till Breakit.

Nu går Bianca in i ett nystartat bolag.
Annons