Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bianca Ingrossos gränslösa gåva till lillebror Theo: Värd över elva miljoner

12 jan, 2023, 20:00 
Indra Nordemar

Bianca Ingrosso är minst sagt givmild med sina tillgångar.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företagBrand logo
Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företag

Att Bianca Ingrossos gjort en succékarriär råder det ingen tvivel om, och det har väl ingen missat vid det här laget.

På sociala plattformar drar hon in hundratusentals kronor per reklamsamarbete, i rutan har hon sin egen talkshow där det sägs att hon är Kanal 5:s bäst betalda, och hennes sminkföretag Caia är värderat uppåt miljarden.

Ja, det går ju ingen nöd på 28-åringen, att hon har råd att vara givmild kommer därför inte som en överraskning. Men nu planerar hon ge sin lillebror Theo, 15, sin lägenhet.

Bianca Ingrossos bakslag med nya lyxvåningen

Det har gått drygt ett och ett halvt år sedan Bianca gick ut med att hon köpt ny lägenhet. En lyxvåning på 300 kvadratmeter mitt på Östermalm i centrala Stockholm. Prislappen? Själv har hon sagt "mer än 40 miljoner kronor".

Annons

Tanken var till en början att hon och ex-pojkvännen Phillipe Cohen skulle flytta in i våningen som hon kallar en "dröm" ihop. Men kärlekssagan tog slut och det verkar alltså som att Bianca kommer att få flytta in på egen hand – för än har inflytt inte skett.

Bianca ska mer eller mindre totalrenovera lägenheten, och renoveringen har inte tagit vid ännu. Mitt i processen bytte hon renoverings-team, och dessutom har mamma Pernilla och brorsorna Theo och Oliver bott där en längre tid.

Med andra ord lär det dröja innan Bianca faktiskt bosätta sig i våningen.

Planerna för gamla lägenheten – till Theo

Just nu bor Bianca i sin andra lägenhet, även den belägen på Östermalm. Hon köpte den för drygt tio miljoner kronor, sedan dess har ju priserna stigit och den värdera nu till drygt 11 300 000 kronor. Men även den har totalrenoverat vilket gör att den troligtvis är värd betydligt mer.

Trots att hon har köpt en ny flådig våning vill hon inte släppa den hon i nuläget bor i. På Instagram berättar hon nu varför:

Annons

”För att jag inte vill. Det är något magiskt med denna lägenhet. Jag bara kan inte sälja den till någon random. Mitt första riktiga hem där jag mådde bra. Här är jag trygg och tills vidare är jag inte redo att släppa taget om denna älskade lilla pärla."

Så vad är planen? Jo, eventuellt blir det ingen dålig 18-årspresent till Theo.

"Jag tänker att någon av mina bröder kanske kan få bo där sen. Min dröm är att kunna ge den till Theo när han fyller 18. Så har jag honom nära och kan vara en jobbig storasyster som alltid är ett stenkast bort haha”

Foto: TT, Instagram

Annons