Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bianca Ingrossos intima avslöjande om Pernilla – inför alla: "Mamma kan hon"

10 jul, 2022, 10:12 
Christian Bauer, Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso

Dottern Bianca sparar inte på detaljerna.

Annons
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!Brand logo
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!

Familjen Wahlgren/Ingrosso/Schollin är kanske inte kända för att vara särskilt privata med sitt liv, snarare tvärtom. Och det är ju precis därför de blivit hela Sveriges favoriter!

Men ibland delar de med sig av detaljer om privatlivet som känns otippade, till och med för att vara dem. Som det Bianca avslöjade om Pernillas privat-, eller ja, sexliv...

Svarar på kritiken

Att vara en del av Sveriges kändaste familj innebär inte bara guld och gröna skogar, det kan dotter Bianca Ingrosso skriva under på. Nyligen var hon tvungen att ryta ifrån direkt, efter att det strömmat in otrevliga kommentarer under en bild på Instagram.

Folk anklagar nämligen Bianca för att ha retuscherat sin bild, och förminskat sin midja, och är snabba på att påpeka det.

Annons

"Du är redan smal... varför retuscherar du bilder? man väcker falska ideal hos unga tjejer.. och alla som nu säger att det inte är så är dumma. Alla kan se att bilderna är retuscherade", skriver bland annat en följare.

Till slut väljer Bianca att ge kritikerna svar på tal, och förklarar hur det ligger till.

"Ser alla era vidriga kommentarer. Nej, denna bild är EJ RETUSCHERAD i min midja", skriver hon.

Hon skriver även att hon inte mått bra på flera månader och att det dåliga välmåendet i kombination med magsår är anledningen till viktnedgången.

"Så nej detta är möjligtvis dåligt välmående ni ser i min viktnedgång och ingen retuschering. Så alla kärringar kan lägga av nu"

Avslöjandet om Pernilla

På sin Youtube-kanal hade Bianca en frågestund, där hennes nyfikna följare fick chansen att ställa sina undringar till stjärnan. Och man kan nog konstatera att följarna inte blev besvikna.

Hon läser upp en fråga hon fått som man lugnt kan kalla för vågad...!

– "Har du hört din mamma ha sex?", läser Bianca upp och tvekar inte på sitt svar.

– Tyvärr. Too many times. Men inte tyvärr, för det var inget dåligt jag hörde så att säga... Mamma kan hon, svarar Bianca i videon.

Foto: TT

Annons