Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bianca Ingrossos intima avslöjande i rutan – Benjamin i total chock

02 dec, 2022, 19:30 
Indra Nordemar

Bianca Ingrosso tvingas avslöja sin hemlighet i tv-rutan.

Annons
Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företagBrand logo
Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företag

Bianca Ingrosso är en av Sveriges mest omtalade personer. Kanske beror det på att hon under tio års tid syntes i Wahlgrens värld, i flera år satt i Talang-juryn, är en av landets största influencers och har byggt upp ett miljardföretag.

Ja, det gör ju att många intresserar sig för hennes privatliv, som länge präglades av hennes förhållande med Philipe Cohen. Men det har hon nu lämnat bakom sig och gett sig ut på nya äventyr – något som hon nu avslöjar intima detaljer om i sin talkshow.

Bianca försvinner från tv-rutan

Det börjar lida mot sitt slut av den första säsongen av Bianca, talkshowen där Bianca under varje fredag och lördag under hösten bjudit in kändisar för ofiltrerade samtal.

I morgon sänds det sista avsnittet – om det blir en ny säsong återstår att se, men så verkar bli fallet.

Annons

Programmet har blivit en tittarsuccé, premiären var till och med den mest sedda i Kanal 5 på hela 15 år, och dessutom har Bianca skrivit på sin Instagram "sista redaktionsmötet för Bianca för den här säsongen". Troligen får vi alltså se mer av Bianca i rutan framöver.

Under det nästa sista avsnittet som sänds på fredagskvällen får tittarna även en dos av Benjamin Ingrosso, som Bianca bjudit in kvällen i ära – och det avslöjas då ett å annat.

Benjamin och Bianca kör "svara eller svälj" i Biancas talkshow.

Biancas och Benjamins avslöjande framför alla

Under ett segment av kvällens avsnitt kör Bianca och Benjamin "svara eller svälj". En lek som går ut på att svara på frågor, men om man vägrar måste man äta något... ja, inte så aptitretande direkt.

– Hur gammal är den äldsta kvinnan du legat med?, frågar Bianca.

Annons

Benjamin vägrar svara och tvingas äta tacos, vilket troligen inte låter det minsta motbjudande i de flestas öron, men enligt Benjamin är det vidrigt.

Biancas tur.

– Du får äta ett ostron, säger Benjamin och Bianca får smått panik.

– Vem låg du med senast?, fortsätter Benjamin.

– Va?!, utbrister Bianca och tappar hakan.

Hon fortsätter:

– Måste jag säga för och efternamn? Han heter Axel. Så mycket hatar jag ostron!

Det visar sig dock att Bianca är aningen förvirrad och att han inte alls heter Axel, egentligen minns hon inte hans namn alls. Men Benjamin verkar förstå vem det är ändå, men det stannar mellan dem.

Foto: Discovery+

Annons