Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Bianca Ingrossos kärleksavslöjande mitt i sändning – efter uppbrottet med Phillipe Cohen

30 okt, 2022, 14:00 
Indra Nordemar

Bianca Ingrossos händelse med kändismannen kommer upp till ytan.

Annons
Petra Medes kärleksavslöjande med Danny Saucedo!Brand logo
Petra Medes kärleksavslöjande med Danny Saucedo!

Bianca Ingrosso är namnet på allas läppar. Hon är en av Sveriges absolut kändaste personer och "Norges kändaste svensk", som skidstjärnan Petter Northug uttryckte det.

Hon är influencer, CAIA-grundare, realitystjärna och numera talkshow–värd. BIANCAS hade premiär för två veckor sedan och har redan blivit en tittarsuccé – hela 500 000 bänkade sig i tv-sofforna under premiären, vilket är mer än vad Kanal 5 lockat under någon annan premiär på 15 år.

Ja, det går inte att sticka under stolen att Bianca lyckas med det mesta hon ger sig på, däremot har det varit något knepigare på kärleksfronten. Och nu kommer sanningen fram mitt i sändning.

Bianca Ingrosso lyckligare än någonsin

Bianca och Phillipe har haft ett av- och på förhållande i drygt tio år. De har gjort slut åtta gånger, varit utan varandra en tid och sedan hittat tillbaka till varandra. Men denna gång, den nionde, låter som den sista.

Annons

Bianca har själv uttryckt att det nu är slut för gott, att hon är lyckligare än någonsin och att hon hittat tillbaka till sig själv.

Men singel-Bianca verkar vara eftertraktad av många. Hennes mobil plingar titt som tätt med inviter från olika personer. En av dem är artisten Danny Saucedo.

Bianca och kändismannen: "En ära"

Sms efter sms men inga svar tillbaka. Så var det ungefär för Danny när han smsade Bianca.

– Jag har blivit dissad två gånger i mitt liv av tjejer. Det var en tjej i mellanstadiet som heter Emma, kommer aldrig glömma henne. Och så är det en annan tjej. Hon sitter här och heter Bianca. Jag ringer, jag sms:ar, jag ringer, och hon ghostar mig, berättar Danny i Biancas varpå Bianca svarar:

– Ja alltså du var verkligen på, men du har alltså bara blivit "ghostad" en gång tidigare? Ändå en ära för mig, att "ghosta" Danny Saucedo.

Det blev alltså ingen match mellan Bianca och Danny, de var leta vidare efter kärleken på annat håll helt enkelt!

Danny Saucedos och Bianca Ingrossos privata sms! Foto: Discovery+

Foto: TT

Annons