Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bianca Ingrossos kärlekslycka – bekräftar förhållandet: ”En norsk pojkvän”

07 dec, 2022, 13:30 

Bianca Ingrosso berättar nu själv om lyckan i Norge.

Annons
Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företagBrand logo
Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företag

Tio år tog det att ta farväl. Efter att ha haft ett av-och-på-förhållande i över ett decennium, bestämde sig Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen tidigare i år för att göra slut en gång för alla.

Och Bianca verkar älska livet som singel och den egentid hon nu kan ägna sig åt. I en intervju med norska VG:s tv-program Harm & Hegseth har hon sagt så här om singellyckan:

– Det är typ det bästa som någonsin hänt mig. Att vakna upp själv, gå och lägga mig själv, komma hem och vara själv – bestämma min egen energi!

Annons
Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso är singel efter uppbrottet från Phillipe Cohen tidigare i år.

Bianca Ingrosso om livet som singel

Samtidigt är frågan hur själv hon verkligen har varit. För en månad sedan ryktades det om att hon var ute på dejtingmarknaden igen, efter att ha setts med en man på krogen Sturehof i centrala Stockholm i samband med Stockholm open.

Bästa vännen Melina Criborn bekräftade sedan i sin podcast Inga beigea morsor att hon och Bianca avnjutit en romantisk lyxmiddag tillsammans med manligt sällskap.

– Jag var på dubbeldejt. Jag, Jacob, Bianca och då en kille, sa Melina då.

Annons

Biancas avslöjande i Norge

Mellan varven har Bianca Ingrosso också skymtats en hel del i Norge. På bara någon månad har hon varit på besök i Oslo tre gånger och till norska Se och hör säger hon att det finns mycket som lockar med den norska huvudstaden.

– Jag har hört att ni har snygga killar, ni har väldigt bra mode och väldigt snygga kvinnor som klär sig väldigt bra, säger Bianca Ingrosso och berättar att hennes bästa vän, influencern Lovisa Worge, också har en kärlekskoppling till Norge.

– Lovisa har en norsk pojkvän och han är otroligt gullig.

Lovisa Worge
Lovisa Worge.

Foto: TT

Annons