Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Biancas kontroversiella beslut efter Hans Wahlgrens död: "Förstår att det kan se märkligt ut"

16 maj, 2024, 17:00 
Bianca Ingrosso och Hans Wahlgren
Bianca Ingrosso förklarar sitt kontroversiella beslut efter Hans Wahlgrens död.
Annons

Bianca Ingrosso var den första medlemmen i familjen Wahlgren som berättade att överhuvudet, Hans Wahlgren, hade gått bort. Hon stod sin morfar extremt nära, vilket märktes i hennes avskedstext på Instagram.

– Tänka sig att lilla jag fick underbara dig som morfar. Världens absolut snällaste morfar. Din godhet lyser genom dina ögon. Den tryggaste platsen på jorden, den var vid din sida. Så genomgod, närvarande, lekfull, varm och alltid glad. Den stoltaste morfar man kunde tänka sig, skrev Bianca på Instagram.

Pernillas värsta minne med Bianca – berättar om skräcken: ”Asarg”Brand logo
Pernillas värsta minne med Bianca – berättar om skräcken: ”Asarg”

Bianca Ingrossos kontroversiella beslut – efter Hans Wahlgrens död

Efter Bianca har mamma Pernilla, mormor Christina och flera andra ur familjen gett uttryck för sin sorg.

Bianca Ingrosso och Hans Wahlgren
Hela Sverige lider med familjen Wahlgren!TT

Bianca skriver nu att sorgen kommer att fortsätta finnas med Hans efterlevande – men att de inte tänker sluta leva. Det hade inte han velat.

Annons

– Som med allt här i livet så är det bara att försöka gå tillbaka nu till en vardag och vi alla känner oss fyllda av kärlek, värme och morfar skulle inte vilja att vi sitter och gråter mer nu. Vi gråter mycket såklart men det är en ljus sorg och vi alla minns morfar med glädje. Så tacksam för denna tiden vi fått tillsammans och att vi fick finnas vid morfars sida under hela tiden han varit sjuk. Det blev verkligen ett vackert långsamt farväl och nu har han äntligen fått komma till himlen där han slipper ha ont, skriver Bianca i en händelse på Instagram.

Bianca: "Kan se märkligt ut"

Därefter meddelar hon sitt beslut – ett beslut som vissa kanske upplever som kontroversiellt. Men Bianca betonar att det inte handlar om att hon har glömt bort sin morfar.

– Jag kommer därför nu att gå tillbaka till att publicera arbete som jag lagt ned så mycket hjärta och kärlek i som sedan länge varit planerade. Förstår att det kan se märkligt ut att det nu kommer lanseringar och reklam från mina älskade bolag men det är med all kärlek och respekt som jag också som alla andra måste tillbaka till arbetet, skriver hon.

Annons