Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bianca Ingrossos lögn om sitt utseende avslöjad: "Hon gör det dagligen"

07 sep, 2023, 04:30 
Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso har blivit anklaga för att överdriva om sitt utseende.
Annons

Bianca Ingrosso är en av Sveriges absolut mest omdiskuterade personer. Hon skapar konstant debatt – vad hon än tar sig för.

Den här gången är det Paradise Hotel-profilen Ulrika Forsberg som tagit till orda mot Bianca, vilket sajten Bloggbevakning var först att rapportera om.

Här är Bianca Ingrossos nya lyxvåning – se filmen!Brand logo
Här är Bianca Ingrossos nya lyxvåning – se filmen!

Bianca Ingrossos lögn om utseendet avslöjad

Ulrika tycker att Bianca tänjer på sanningen när hon nyligen la upp en selfie där hon skulle föreställa osminkad. Falsk marknadsföring, menar Ulrika.

Bianca Ingrosso
Bianca får sig en känga!

"Ibland älskar jag Bianca extra mycket. 'Inget smink här, BARA tan drops läppenna å ögonbrynsgel'.Ja, å färgade bryn å färgade fransar osv (sånt man gör för att se sminkad ut osminkad) men bra ändå. Sen får man inte glömma all botox osv… så alla ni unga tjejer! Detta är INTE ett osminkat ansikte! Så jämför er inte. Inget illa mot Bianca! Men sånt här landar fel bland vissa unga tjejer! Så vill ge en påminnelse att detta inte är ett osminkat ansikte! Så du kommer inte se ut som Bianca bara för att du köper hennes tan drops! Hon gör dagligen hennes alla skönhetsbehandlingar som bidrar till hur hennes hy ser ut", skriver Ulrika på Instagram.

Annons

Använder sig av fillers

Bianca har varit öppen med att hon utfört flera skönhetsingrepp. I ett klipp på Youtube har hon exempelvis erkänt att hon sprutar botox i pannan två gånger per år.

– Och det gör jag bara för att jag står framför kameran så mycket i tv för att jag har börjat störa mig på hur det bara ser så rynkigt ut när jag sitter i synk eller i ”Talang”, säger hon i klippet i fråga.

– För att jämna ut mitt ansikte så lägger jag lite fillers runt näsan för jag blir så himla ihålig här annars.

Ulrika var med i Paradise Hotel säsongen 2014. Hon har över 75 000 följare på Instagram och har bland annat delat med sig av sin kamp mot skelettcancer.

Annons