Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Bianca Ingrossos markering i direktsändning – får nog av artistens beteende

26 jun, 2024, 13:30 
Bianca Ingrossos vägran i direktsändningen av Allsång på Skansen.
Annons

Pernilla Wahlgren är tillbaka på allsångsscenen. I flera veckor kommer hon nu står där, sjunga låtar med andra artister och bjuda på en show som får publiken att applådera vilt.

Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!Brand logo
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!

Programmet är för många en sommartradition. Varje tisdag samlas familjen, kanske äter de chips eller popcorn, och slår sig ned framför tv-apparaterna för att gunga med i låtar som ”Jag hade en gång en båt” och ”Sommartider”.

Under premiären hade Pernilla familjen på plats. Mamma Christina Schollin, fästmannen Christian Bauer och dottern Bianca Ingrosso satt alla i publiken för att stötta sin älskade familjemedlem.

Annons
Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren under premiären av Allsång på Skansen.Caisa Rasmussen/TT

Bilderna på Bianca Ingrosso i SVT

I SVT:s direktsändning kunde man se hur de nynnade med, klappade i takt till låtarna och verkade ha en väldigt trevlig stund tillsammans.

Tvillingduon Marcus och Martinus, programmets stora dragplåster, noterade också familjens närvaro – och mitt under brinnande allsång försökte de få självaste Bianca Ingrosso involverad.

På bilder kunde man se hur ena tvillingen vandrade runt bland publiken, sjöng för fulla muggar och stannade till vid den rad där Bianca satt och klappade i takt.

Annons

Biancas markering framför alla

Artisten greppade tag i Biancas hand, försökte få henne att resa sig från sin plats och få henne att skråla med i ”Waterloo”.

Bianca var dock inte alls intresserad av att ställa sig upp. I stället verkade hon smått irriterad och man kunde se hur drog undan armen, redo att sitta kvar på sin plats och gunga i takt till musiken.

Lyckligtvis verkar det inte råda något ont blod mellan Bianca och Marcus och Martinus. Efter programmet träffades de för att ta en bild ihop, precis som om de vore väldigt goda vänner!

Annons
Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso var inte alls sugen att ställa sig upp i direktsändning av Allsång på Skansen.Instagram
Bianca Ingrosso
Här markerar hon genom att dra undan handen.
Annons

Foto: TT/Instagram

Annons