Bianca Ingrossos missberäkning – desperata åtgärden i lyxlägenheten

Bianca Ingrossos missberäkning – desperata åtgärden i lyxlägenheten

Bianca Ingrosso har fått ta till en drastisk åtgärd.

Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin
1:02

Efter reklamen: Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin

(1:02)

Slå på ljud

Nyligen visade Bianca Ingrosso, 27, upp sin nya lägenhet som hon betalade, som hon själv beskrev det i en video, "ganska mycket mer" än 40 miljoner kronor för.

Den enorma lägenheten ligger på Östermalm i Stockholm och täcks av stora platsbyggda hyllor täcker vissa väggar.

Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso.

Karin Törnblom/TT

– Den är 300 kvadratmeter stor, den har fyra sovrum, jättestora ytor, den mest perfekta planlösningen jag varit med om. Den är allt jag nånsin kunnat drömma om. Tanken är att flytta in nästa sommar efter lite renovering, jag ska flytta köket och göra om lite badrum och så vidare, har hon tidigare berättat i en vlogg om det nya boendet.

Planerna för hur lägenheten ska se ut när den är klar är i full gång, men Bianca Ingrosso har nu stött på problem. Det delar hon med sig på sin Instagram.

”Jag slits mellan vilken stil på inredning jag vill ha i den nya lägenheten. Antingen den här sötare och färggladare stilen eller mjuka toner med en modern touch”, skriver hon och avslutar med hashtaggen: ”lyxproblem”.

Biancas desperata åtgärd

Bianca har tidigare berättat om att den "lilla" renoveringen blev betydligt större än förväntat.

Hon och Phillipe Cohen har tagit in en arkitekt för att få hjälp.

– Vi ska ha möte med vår arkitekt och projektledare på torsdag. Så nu måste vi komma med en lite mer enad front från vårt håll, har hon tidigare berättat i en vlogg.

Det är inte första gången Bianca Ingrosso gör en stor renovering på en lägenhet.

Lägenheten hon nu bor i lyxrenoverades där bland annat hela köket blåstes ut, badrummet gjordes om helt och hållet och en ”walk in closet” byggdes.

Men influencern har senare ändrat sig vad gäller renoveringen.

– Alltså rosa, jag vet inte vad jag höll på med och håller med på. Jag vill ju inte bo så här beigt, och vitt, och beigt, och vitt. Nej jag älskar ju rosa, berättar Bianca Ingrosso i ett avsnitt av ”Wahlgrens värld”.

Men med tanke på Biancas nya talk-show som har premiär i höst, så går det anta att hon kommer att ha råd med renoveringen!