Bianca Ingrossos ord om Pernilla Wahlgren väcker starka reaktioner – tvingas försvara sig

31 maj, 2022, 06:00 

Inlägget väckte minst sagt känslor.

Annons

Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso är Sveriges kanske kändaste mor-och dotterduo, som har en aningen speciell relation. Förutom att de ofta jobbar tillsammans, blottas också deras relation inför tusentals svenskar varje dag.

Och på mors dag i helgen valde Bianca att göra som vilken dotter som helst, och skrev några välvalda ord om sin mamma. Men det var inte alla som uppskattade hennes kommentar - och nu tvingas både Bianca och Pernilla att försvara sig.

Nya steget i karriären

Bianca Ingrosso har lika många bollar i luften som sin mor, om inte fler. Och det verkar inte som att hon funderar på att växla ner inom en snar framtid. Under det senaste året har hon varit oerhört kryptisk om det nästa stora steget i sin karriär, och lämnat tidigare jobb bakom sig för att få tiden att räcka.

När hon lämnade sin plats i Talang-juryn var många besvikna, och nyfikna. Inte minst Nyhetsmorgons egna Steffo Törnquist, som gjorde ett ihärdigt jobb med att försöka få Bianca att avslöja sina hemliga framtidsplaner - förgäves.

Annons

– Jag har ett nytt projekt på g som jag behöver ge kärlek och tid för, berättar Bianca Ingrosso vilket väcker Steffos nyfikenhet ännu mer.

– Du får inte berätta något? Inte ens om vi gör tusen nålar så kommer du berätta något?, säger Steffo skämtsamt men Bianca skakar bestämt på huvudet.

– Det har ju du hotat med hela morgonen, säger kollegan Sofia Geite då och sneglar på Steffo.

Men nu är det klart vad Bianca ska göra med all sin ”lediga” tid, hon har fått sin egna självbetitlade talkshow! Nu får vi strax se Bianca i ett helt nytt format, som inte ens hennes mamma gjort tidigare…!

Pernilla rycker in

Ja, Bianca går inte bara i sin mor Pernilla Wahlgrens fotspår. Hon har kämpat hårt för att göra sig sitt eget namn, och pratar ofta om att hon inte vill att folk ska tro att hennes framgångar beror på hennes efternamn. Samma sak har brodern Benjamin Ingrosso vittnat om.

Därför var det många förvånade, och till och med upprörda följare, som möttes av Biancas mors dag-hälsning till Pernilla under söndagen. Så pass, att hon uppmanades att radera inlägget och fick försvara sig.

Annons

Efter en genuin och varm hyllning till Pernilla skrev hon följande på sin Instagram:

”Men störst av allt. Tack för att du gjorde mig känd. Tack för att du lärt mig vikten av att vara känd och skillnaden på att vara okänd och faktiskt KÄND. Tacksam.

Det hela var såklart ett skämt, och en vinkning till det hon så ofta får höra, att hon är känd och framgångsrik tack vare Pernilla. Men det var det inte alla som köpte.

Kort därpå postar Bianca ett meddelande hon fått av en följare som lyder: ”Tror det är bra om du omformulerar dig innan du får massa hat. Tips bara”

Man kan anta att fler reagerat, och en uppgiven Bianca ger svar på tal.

”Hahah nej men SNÄLLA jag dreeeev” svarar hon.

Ett par dagar senare får även Pernilla rycka in och försvara sin dotter.

Annons

”För er som inte förstod att ett av Biancas mors dag-inlägg var ironiskt.” Skriver hon på Instagram.

Foto: TT/Instagram

Annons