Bianca Ingrossos revansch – efter tydliga krocken i rutan

26 nov, 2022, 17:00 
Carina Bergfeldt och Bianca Ingrosso

Sverige har fått sig två nya talkshow-drottningar, men nu krockar det – igen.

Annons
Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företag
Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företag

Under hösten har det inte varit brist på härlig tv-underhållning – tvärtom! Carina Bergfeldt drog igång en andra säsong av sin självtitulerade talkshow, och Bianca Ingrosso gjorde storartad succépremiär.

Men nu har det skett en liten krock – som tittarna säkerligen kommer märka av.

Har bokat samma gäster

Gästerna som slår sig ner framför programledarna varierar stort. Det är allt ifrån världstjärnor, sporthjältar och skådespelare som talar ut i kvällsunderhållningen. Ja, det finns ju väldigt många intressanta öden att nysta i.

De gäster som Carina bjuder in skiljer sig ofta stort från vilka som Bianca valt ut. Och det är inte konstigt, programmet har olika målgrupp och tilltal, och ska locka in olika tv-tittare.

Bianca Ingrosso i sin talkshow
I år fick Sverige sig en ny programledarstjärna – Bianca Ingrosso!

Men visst finns det folk som tittar på båda, och för den riskeras helgens underhållning bli lite upprepande...

Annons

För nu har det som skett förr hänt igen – en gästkrock! För ett par veckor sedan dök komikern Marcus Berggren upp i Carinas soffa på fredagen, för att bara dagen därpå gästa Bianca.

Bianca Ingrossos vinst

Denna gång drog Bianca det längsta strået, och hade med sångfågeln Tove Lo i sitt program under fredagen. Drygt 24 timmar senare ser vi henne igen, ikväll, hos Carina Bergfeldt!

Andra gäster som dykt upp i båda programmen är till exempel Petra Mede och racingstjärnan Marcus Ericsson, däremot med längre mellanrum.

Den uppmärksamma tittaren kanske reagerar på att Carinas program inte vanligtvis sänds på en lördag, men på grund av fotbolls-VM flyttas det fram. Ett beslut som inte gått hem hos alla tittare:

"Måste fråga vem bestämmer att flytta program pga fotboll Vi är ju många som inte är sportintresserade." Skriver en följare till Carina Bergfeldt.

"Ska jag behöva vänta en dag extra denna vecka!!??" Vädjar en annan.

Först var Tove Lo hos Bianca...

...och dagen därpå hos Carina!

Foto: TT

Annons