Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bianca Ingrossos ser rött efter förbudet – kaxiga piken: "Hoppas inte ni får problem"

30 jan, 2023, 15:24 

Bianca Ingrosso har fått nog. Nu markerar hon öppet efter rubrikerna.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Mångsysslaren Bianca Ingrosso har en genomslagskraft som saknar motstycke. När hon tipsar om en pryl på Instagram kan man räkna med att hennes följare tar hennes ord för det – och rusar till affären.

Detta är däremot inte populärt hos alla, vilket nu nått Bianca själv.

Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företagBrand logo
Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företag

Lyxrestaurangen agerar efter Bianca Ingrossos beslut

Om det är något familjen Wahlgren/Ingrosso gillar att göra, är det att samlas över en god middag. Inte sällan är det det italienska köket som lockar, både hemlagat av familjens kock Benjamin Ingrosso, eller på Oliver Ingrossos egna innekrog i Stockholm.

Det händer även att hon hänger på Stockholmsrestaurangen Spesso, något hennes följare har varit snabba med att notera. De vill såklart ditt själva, kanske för att få sig en glimt av den omtyckta profilen. Problemet är bara att följarna inte riktigt har samma miljonregn som Bianca själv.

Annons

Men krogen är inte bara glada över att stjärnan lockar gäster till lyxrestaurangen, som redan ofta är fullsatt. Till Di Weekend berättar en i personalen om problemen:

"De äter oliver och dricker cola i flera timmar"

Restaurangen Spesso
Här hänger gärna kändisar, och Bianca Ingrossos följare.

Bianca Ingrossos pik efter restaurangens förbud

Dessutom har krogen höjt sin åldergräns, för att motverka cola-drickandet. Efter klockan 21 får alla under 23 helt enkelt lämna lokalen. Detta har Bianca nu själv nåtts av, och på Instagram skickar hon en tydlig känga med anledning av de rubriker som skapats efter Spessos beslut.

Under helgen unnade hon sig nämligen en kväll på Italiano Ristorante, och postade sedvanligt bilder på maten till sina 1.3 miljoner följare. Då passar hon på att pika Spessos uttalande, och hoppas på att denna restaurang inte råkar ut för samma sak.

"Hoppas inte ni får problem med tonåringar som bara dricker läsk nu" Skriver hon följt av en upp och ned vänd smiley, som kan uppfattas som sarkastisk.

"Förlåt för att mina fantastiska följare har god smak i var de väljer att spendera sina pengar."

En bild på en efterrätt på Bianca Ingrossos Instagram

Foto: TT

Annons