Bianca Ingrossos talkshow försvinner från rutan – trots succén

30 nov, 2022, 16:30 

Nu försvinner Bianca Ingrossos talkshow från rutan.

Annons
Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företag
Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företag

Den 14 oktober hade Bianca Ingrossos egna talkshow äntligen premiär i Kanal 5 och Discovery+, och vilken succé det blivit!

Programmet, som har sänts varje fredag och lördag klockan 22.00 under hösten, har bjudit på skratt, tårar och många överraskningar.

Bianca har haft otroliga gäster i studion – både svenska och internationella stjärnor som Lasse Hallström, Petra Mede, Tommy Körberg och massa fler.

Recept.se Nyhetsbrev
Bianca talkshow
Bianca är verkligen ett superproffs som programledare!

Bianca Ingrossos succétalkshow försvinner från rutan

Ja, talkshowen har verkligen blivit en tittarfavorit hos svenska folket. I sociala medier har hyllningarna strömmat in ända sedan premiären!

Annons

Men i efter den här helgen försvinner programmet från rutan – eftersom det är dags för säsongsavslutning. Och Bianca avslutar verkligen på topp, med underbara gäster!

På fredag den 2 december gästar artisterna Benjamin Ingrosso, Klara Almström, stavhopparen Armand Duplantis och hans flickvän, influencern Desiré Inglander programmet, skriver Discovery+ i ett pressmeddelande.

Benjamin Ingrosso uppträder med Bianca Ingrosso under Allsångsscenen är din på Skansen.
Biancas lillebror Benjamin är en av gästerna i det nästa sista avsnittet av talkshowen.

På lördag 3 december är programledaren Fredrik Wikingsson, artisten Daniela Rathana och influencern Filippa Toremo på plats i studion.

Programmet sänds alltså för sista gången den här säsongen, men hela Sverige hoppas givetvis att det blir en till säsong!

Annons
Bianca talkshow
Vi hoppas alla på en till säsong av Biancas talkshow!
Annons