Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bianca Ingrossos tråkiga besked om egna programmet – det är slut

20 sep, 2023, 08:20 
Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso har ett tråkigt besked angående talkshowen Bianca.

Annons

Bianca Ingrosso är en av Sveriges hetaste mediepersonligheter – och hennes stjärnstatus blir bara starkare och starkare. Efter flera år som realityprofil valde Bianca att sadla om och testa något nytt. Resultatet blev en talkshow, Bianca, som fick goda vitsord från både tittare och kritiker.

Men nu kommer Bianca med dåliga nyheter för alla som har drömt om att få se programmet live och på plats.

Här är Bianca Ingrossos nya lyxvåning – se filmen!Brand logo
Här är Bianca Ingrossos nya lyxvåning – se filmen!

Bianca Ingrosso sätter stopp – beskedet om programmet

Bianca Ingrosso
Bianca har ett tråkigt besked.

På programmets Instagram-konto meddelade Kanal 5 att det fanns möjlighet att agera studiopublik inför kommande säsong. Men det dröjde bara tjugo minuter innan platserna var bokade. Mycket snopet för alla som inte hann se det första inlägget men var sugna på att få se sin idol på nära håll.

Annons

Bianca Ingrosso: "Det är jätteläskigt"

Att det blir en ny säsong av Bianca är ingen överraskning. 28-åringen har tidigare talat om att hon älskar att iklä sig rollen som pratshowdrottning.

– Det är så kul! Men det är jätteläskigt att varje vecka utmana sig på det sättet. Att vara programledare är ett artisteri och jag valde ju att inte hålla på med musik. Jag klarar inte den utmaningen. Att då varje vecka göra det här… Jag har väldigt mycket prestationsångest innan, men jag får bara tänka att vi leker. Det är en lek och gästerna är viktigare än min prestation, säger Bianca i en intervju med Aftonbladet.

– Men jag är äckligt trygg framför kameran och framför publiken och att prata med folk. Men det är ändå ett helt program som vi gör live on tape och det är ett jättestort ansvar. Jag kan aldrig stanna upp och det gäller att ställa rätt frågor som både jag vill ställa, men som också redaktionen och publiken vill ha. Det vet ju ni, det är inte bara att ställa frågor. Så det är klart att jag får prestationsångest innan. Men när jag väl går och sätter mig i den där stolen så blir jag trygg och lugn.

Annons