Bianca Ingrossos utbrott fångas på film – Pernilla bryter ihop efter orden

21 sep, 2022, 07:09 

Det var dramatiska scener som utspelade sig under bilresan.

Annons

Familjen Wahlgren/Ingrosso är utan vidare konkurrens en av Sveriges kändaste familjer. Förutom att nästan var och en av medlemmarna har sin egen framgångsrika karriär, gör de också succé i Pernilla Wahlgrens egna reality, Wahlgrens värld.

Att de inte ryggar från att visa känslor är bara en av anledningarna till att de gått hem i stugorna. Senaste avsnittet av programmet var inget undantag – då ett storbråk utbryter under en bilresa.

Bianca sätter ner foten

Pernilla Wahlgren, Benjamin Ingrosso och Bianca Ingrosso befinner sig i Spanien, och bakom ratten sitter Pernilla. Det är när hon tar upp ett känsligt ämne som stämningen vänder helt. Bianca Ingrosso har flera gånger talat öppet om att hon lider av ätstörningen bulimi, och Pernilla försöker hjälpa Bianca som drabbats av magproblem till följd av den.

– Jag pratade med en bulimi-läkare som säger att det är precis det som hänt dig nu, med svullen mage. Att matsmältningen lägger av, för kroppen hamnar i osynk. Till slut stöter kroppen bort alla mejeriprodukter och så, så då får du väl lägga om din kost istället, försöker Pernilla hjälpa sin dotter.

Annons

Då väljer Bianca att sätta ner foten. Hon menar att familjen ger henne dubbla budskap, att Pernilla nu tipsade henne om att lägga om sin kost för att hantera sina problem, medan andra menar att hennes ändringar av sin kost är en del av hennes ätstörning.

– Ni måste liksom bestämma er hur ni ska prata med mig, för när jag lägger om min kost säger ni att jag hittar på. Benjamin sa det igår, ”Vad är det du hittar på nu, att du är laktosintolerant”, säger Bianca bland annat.

Pernilla Wahlgren kan inte hålla tillbaka tårarna

Efter det tar en intensiv diskussion vid mellan Bianca och Pernilla, som slutar i både skrik och tårar.

– Jag är så trött på att ni pratar om mig som att jag var ett fucking UFO. När jag är den enda som försöker ta itu med mina problem. Och ni gör ingenting för att hjälpa mig med det (ätstörningen, reds amn). Punkt slut, skriker Bianca och bankar med knytnäven.

Annons

Då väljer Benjamin som mestadels suttit tyst i baksätet att ge sig in i bråket.

– Men vi får ju inte hjälpa dig. Du har ju sagt att vi inte får hjälpa dig på fyra år, säger Benjamin.

Känslorna och frustrationen blir för mycket för Bianca som fortsatt skriker och har svårt att hålla sig i schack.

– Lyssna! Jag blir helt galen, jag blir helt galen, skriker hon i bilen.

Det hela resulterar i att Pernilla börjar gråta, medan hon försöker hitta en lösning på problemet, förgäves.

– Jag vet liksom inte vad jag ska göra för att hjälpa dig, säger Pernilla och torkar tårarna.

Innan de kliver ut ur bilen har diskussionen lugnat sig och familjen enas igen.

Det var ett känslosamt samtal.

Foto: Discovery+

Annons