Bianca Ingrossos utseendeförändring – Pernilla Wahlgren berättar sanningen

Inför premiären av Wahlgrens värld släpptes säsongens officiella pressbild, men nu är det många som undrar – är den retuscherad?

Slå på ljud

Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso är tillbaka med en ny säsong av den omtalade realityserien Wahlgrens värld.

Inför premiären publicerade Discovery plus och Kanal 5, där programmet sänds, en lanseringsbild – som nu har väckt uppmärksamt.

I mångas tycke ser bilden överdrivet retuscherad ut.

Bianca Ingrossos försvarar nya bilden: "Jag ser fan dunder ut"

I en intervju med Aftonbladet berättar Bianca att det var hon själv som valde den officiella pressbilden.

– Jag kan faktiskt säga varför, jag valde den bilden för att jag var så nöjd med den, jag ser fan dunder ut. För min make up-artist sminkade mig så att man nästan ser lite photoshoppad ut, men den är faktiskt inte retuscherad. När hon sminkar mig så ser det nästan ut som att jag har ett filter på mig, vilket är både det sjuka med smink och det roliga. Det kallas "contour".

Pernilla Wahlgren om Biancas förändring: "Du såg så här helt..."

Pernilla har däremot valt en annan typ av sminkning då hon föredrar en något mer neutral look, som den "gamla generationen".

– Jag kan säga exakt, dagens influencers, ni sminkar er på ett sätt, ni "contourar", det är nästan som att make up-artister gör som en tavla på ansiktet, säger hon och fortsätter:

– Det är så dagens ungdom vill se ut.

LÄS MER: Pernilla Wahlgren om sexnatten som skildras i Wahlgrens värld

Pernilla lämnade det åt Bianca att välja lanseringsbild, men när hon hade hade valt blev Pernilla förvånad över beslutet.

– Jag frågade också: ”Vill du ha den här bilden?” För jag tänkte också att du såg så här helt... Men jag såg ju också hur hon sminkade dig och de gör det på ett annat sätt. Det är en modegrej.

Bianca Ingrossos skönhetsingrepp

Sedan ett par år tillbaka har det skett en viss förändring i Biancas utseende. Hennes följare spekulerar ofta om huruvida hon tagit till med nya skönhetsingrepp.

Hon har varit öppen med att hon har fillers i läpparna, under ögonen och botox mellan ögonbrynen. Men flera tror att hon gjort mer än så. Många gånger får hon höra att det ser ut som hon gjort något vid kindbenen, men de ryktena har hon avslagit vid flera tillfällen.

Foto: TT

LÄS MER: Nya unika bilden på Carola – udda detaljen väcker reaktioner!

LÄS MER: Det händer när drottning Elizabeth dör – hemliga planerna läckta

LÄS MER: Sanningen bakom Filip Lamprechts och Peg Parneviks uppbrott