Bianca Ingrossos utspel framför kamerorna – visste inte att hon blev filmad

Bianca Ingrossos utspel framför kamerorna – visste inte att hon blev filmad

Bianca Ingrosso hade ingen aning om att hon blev filmad – men de dramatiska scenerna fångades på film. Nu berättar hon om händelsen.

Biancas chockerande sexfråga – till sin mamma
1:02

Efter reklamen: Biancas chockerande sexfråga – till sin mamma

(1:02)

Slå på ljudBianca Ingrosso har jobbat sig till toppen. Hon är grundare av miljard-företaget Caia och är en av Sveriges största tv-profiler och influencers.

I dag är hon ekonomiskt oberoende och kan leva som hon önskar. Men bakom all glans finns också ett mörker. Bianca har länge varit öppen med sin ätstörning för att kunna hjälpa andra i samma sits, men även hon själv kämpar – något som tittarna nyligen fick bevittna i Wahlgrens värld.

Det var när hon, Pernilla och Benjamin var nere i Marbella som den dramatiska händelsen ägde rum – en händelse som Bianca inte hade någon aning om att den filmades.

Bianca Ingrosso i bråk – dramatiska scener

I avsnittet är familjen på väg på en utflykt när de sitter i bilen – Pernilla kör, Bianca i passagerarsätet och Benjamin där bak. Plötsligt tas det känsliga ämnet om Biancas ätstörning upp – och då brister det för henne.

– Jag är så trött på att ni pratar om mig som att jag är ett fucking ufo när ni själva har problem!, skriker Bianca upprört och slår knytnäven i bildörren.

– Ingen får tycka eller tänka någonting om min kropp!

Bild från Wahlgrens värld / Discovery plus

Visste inte att kamerorna var på

Nu berättar Bianca vad som egentligen hände bakom kulisserna. Nyligen gästade hon norska VG:s talkshow Harm & Hegseth.

– Bianca hur är det att vara så pass ärlig om detta?, frågar programledaren Morten Hegseth varpå Bianca svarar:

– Det här är så komiskt, för jag hade ingen aning om att vi filmade här. Vi filmar ju liksom varje dag typ, så jag missade att vår kameraman satte på kamerorna.

Ja, när de sitter i bilen är ingen kameraman med, utan det är GoPro-kameror som är fästa i hörnen – och efter över tio års filmande är det troligtvis lätt att glömma bort dem.

Bianca berättar om dramatiska scenerna i Harm & Hegseth.

Därför brast det för Bianca

Bianca berättar vidare om varför hon blev så pass upprörd som hon blev.

– Jag hade världens sämsta dag. Jag var med mina närmsta personer i livet och de kan man vara sitt värsta jag med. Jag var i en jättedålig period i mitt liv, jag var så stressad och kände att alla drar i mig, fysiskt och psykiskt. Och jag kände bara ahhh jag fick liksom panik där.

Väl framme vid platsen de var på väg till fick hon en chock när kamerateamet rusade fram till henne i tårar.

– Sen när vi hoppade ur bilen så kom hela vårt kamerateam, som liksom är som mina bästa bästa vänner, ut och grät och kramade om mig och ba "ta ner kamerorna, det där var så fint, vi finns här för dig".

Foto: TT, Instagram