Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bianca Ingrossos ord väcker frågor – svarar på uppbrottsryktena

11 jul, 2022, 14:00 
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen

Bianca Ingrossos uttalande fick följarna att börja spekulera.
Nu avslöjar hon hur allt ligger till.

Annons
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/SchollinBrand logo
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin

Bianca Ingrosso, 27, och Phillipe Cohen, 28, har en lång historia tillsammans. De har varit ett par i flera år, men samtidigt har relationen stundtals varit stormig, vilket paret varit öppna med flera gånger.

I nio år har paret haft något som kan beskrivs som ett av- och på förhållande. De har hunnit göra slut hela åtta gånger och haft stunder där de behöver vara ifrån varandra i en längre period.

Bianca Ingrossos uttalande väcker frågor

Nu har nya uppbrottsrykten uppstått. Under en frågestund på sin Youtube-kanal berättar Bianca Ingrosso att hon förlorade oskulden som 15-åring. Hon refererar då till sig själv som singel, vilket fått följarna att spekulera i om det tagit slut med Phillipe Cohen än en gång.

Annons

– Nu på senare år, när jag är singel, så har jag inte sex med vem som helst. Jag är inte bekväm med att ta hem eller gå hem till vem som helst och göka, säger Bianca och fortsätter:

– Idag, i vuxen ålder, när jag är singel, så är det inte många personer som får nöjet att vara med mig. Jag måste verkligen ha känslor för någon för att kunna ha samlag med dem.

Svarar på uppbrottsryktena

Men nu kommer Bianca Ingrosso med lugnande besked! Att hon talar om sig själv som singel, betyder inte att hon är singel. I ett meddelande till Aftonbladet dementerar hon nu ryktena.

”Jag är inte singel. Jag menade i allmänhet nu när jag varit äldre och varit singel i min vuxna ålder”, skriver hon i ett sms till tidningen.

Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso
Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso.

Foto: TT

Annons