Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bianca och Philippe syns tillsammans igen – nu berättar hon

18 okt, 2022, 05:50 

Det har gått två månader sedan de gjorde slut.

Annons
Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företagBrand logo
Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företag

Det kan inte vara lätt att vara en av Sveriges kändaste personer, som flera i Wahlgren/Ingrosso-klanen gott kan titulera sig. Men kanske är det än mer påfrestande för deras partners, som ju också tar ett kliv in i rampljuset, i och med kärleken.

För två månader sedan bröt Bianca Ingrosso och Philippe Cohen upp, men nu syns de igen – i Wahlgrens värld.

"Väldigt speciell situation"

I 142 avsnitt har tittarna fått följa med Pernilla Wahlgren och familjen på deras vardagsbestyr och allt vad det innebär. Den oerhört omtyckta realityn har sänts i hela sex år, och när programmet drog igång såg familjemedlemmarnas liv väldigt annorlunda ut.

Pernilla Wahlgren var singel, och den hetaste frågan handlade om när hon egentligen skulle hitta kärleken. Vi fick se henne gå på dejt, utan vidare framgång. Men till slut dök han upp – Christian Bauer!

Och det dröjde inte länge innan Christian blev en återkommande figur i Wahlgrens värld. Att bli tv-stjärna kanske inte är det mest självklara för alla, men Christian tog det med ro.

Annons

– Det är en väldigt speciell situation att bli tillsammans med nån som har en realityserie och jag tror att folk inte riktigt förstår hur mycket vi filmar, har Pernilla sagt till Aftonbladet.

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer
Dessa turtur-duvor får vi följa i Wahlgrens värld.

Egna orden om Philippe Cohen

Förutom Christian Bauer är det flera personer som hittat kärleken i en Wahlgren/Ingrosso-medlem. Philippe Cohen och Bianca Ingrosso hittade varandra i ungdomen, och var tillsammans redan när programmet drog igång.

Under säsongerna har han då och då dykt upp, men vi har också sett Bianca förkrossad efter att paret gått skilda vägar flera gånger. Nu har paret brutit upp igen, och det blev lite olycklig tajming med de avsnitt av Wahlgrens värld som sänds på TV...

När programmet spelades in var de nämligen fortfarande ett par, och nu syns Philippe och Bianca i rutan sida vid sida igen – fast egentligen inte.

På sin Instagram delar Bianca ett klipp från när hon, Pernilla och Philippe syns i Wahlgrens värld med bildtexten:

"Och stackars mitt ex som konstant syns i rutan när vi INTE är tillsammans" Följt av en gråtskratt-emoji.

Ja, hon verkar ta det hela med ro, och se det roliga i det hela!

Foto: TT/Instagram

Annons