Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bianca och Phillipe kopplas ihop efter uppbrottet – nya bilden visar: ”Är ni ihop!?”

23 jan, 2023, 12:00 

Nya bilderna på Bianca Ingrosso väcker frågor.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Turerna har varit många. Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har under sitt åtta år långa förhållande gjort slut hela nio gånger, men paret har ständigt lyckats hitta tillbaka till varann.

Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företagBrand logo
Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företag

Men nu verkar det vara över för gott. I augusti bekräftade Bianca Ingrosso att de gjort slut en gång för alla och att hon kände sig ”klar”. Sedan dess har hon börjat dejta andra, något som dokumenterats i realityprogrammet ”Wahlgrens värld”.

– Att Bianca börjar dejta tycker jag är jättebra. Det är precis det här hon behöver göra, sa Pernilla Wahlgren i programmet.

Annons
Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso gjorde slut i augusti förra året
Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso gjorde slut i augusti förra året.

Så lever Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen idag

Efter uppbrottet har det hänt en hel del i ex-parets liv. Bianca Ingrosso har fått en egen talkshow och Phillipe Cohen har fortsatt att utforska restaurangbranschen.

Självklart kräver den kulinariska resan en hel del tid, och förutom att ratta restaurangen Ted, som är döpt efter hans hund, så har Phillipe nyligen öppnat restaurangen Posta Pasta.

Phillipe Cohens matintresse verkar inte veta några gränser och det är inte helt ovanligt att han lägger upp bilder på mat på sociala medier. Främst verkar det vara pasta som ligger honom extra varmt om hjärtat.

Annons
Benjamin Ingrosso och Bianca ingrosso under inspelningen av talkshowen Bianca
Benjamin Ingrosso och Bianca ingrosso under inspelningen av talkshowen Bianca.

Nya bilden väcker frågor

Ja, trots att både Bianca och Phillipe ser ut att ha gått vidare i livet, är det många som fortfarande spekulerar om de en dag kommer att bli tillsammans igen.

Nu har spekulationerna dragit igång igen. Bianca Ingrossos bästis Lovisa Worge illustrerar i ett klipp på Tiktok hur hon och några vänner reser sig från bordet när en dum fråga ställs.

Men när Bianca får frågan ”Ska jag gå tillbaka till mitt ex?” väljer hon att sitta kvar. I stället för hon en drink mot sin mun, sippar lite lätt och rycker aningen nonchalant på axlarna.

Annons

”Jag fattar inte... så dom är ihop igen?”, skriver en person i kommentarsfältet.

”Är Bianca och Phillipe ihop igen?”, skriver en annan.

Medan några spekulerar i om Bianca och Phillipe hittat tillbaka till varandra för nionde gången, är det andra som är övertygade om att hon bara skämtar.

”Hahaha Bianca”, skriver en person följt av ett hjärta.

”Haha självinsikt at it’s finest”, skriver en annan.

”ahhahah bästa ja sett”, skriver en tredje.

Foto: TT/Tiktok

Annons